bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на добір консультанта з адвокації змін нормативно-правових актів
01.05.2023

ОГОЛОШЕННЯ

Благодійна Організація «Благодійний Фонд «Всеукраїнське Об’єднання Людей з Наркозалежністю (ВОЛНА)»»  (БО «БФ «ВОЛНА»») оголошує конкурс з відбору Консультанта з адвокації змін нормативно-правових актів (НПА) на період з 15.05.2023 по 31.12.2023 року, в межах виконання програмного компоненту 154М - «Посилення лідерської ролі в адвокації для розвитку спроможності спільноти ЛВІН на національному та регіональному рівні для забезпечення стійкості послуг з ВІЛ» проекту «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією.

Консультант з адвокації змін НПА забезпечуватиме планування, координацію та здійснення адвокації змін нормативно-правових актів (законодавчих актів, положень, процедур тощо) для зменшення правових бар’єрів доступу ЛВІН до програм профілактики та лікування.

Перелік послуг:

  1. Планування діяльності організації з адвокації змін нормативно-правових актів (законодавчих актів, положень, процедур тощо) для зменшення правових бар’єрів доступу ЛВІН до програм профілактики та лікування.
  2. Налагодження та забезпечення системної комунікації з державними установами, партнерськими організаціями, закордонними партнерами, представництвами, місіями, ЗМІ.
  3. Розробка та впровадження механізмів досягнення результатів декриміналізації.
  4. Здійснення аналізу відповідних НПА, підготовка аналітичних документів та пропозицій щодо змін.
  5. Формування необхідних документів, запитів, листів для виконання поставлених завдань.
  6. Адвокаційний супровід змін НПА.
  7. Забезпечення репрезентації адвокаційної діяльності організації перед обличчям громадськості та зацікавленими сторонами.
  8. Надання консультацій з адвокації.
  9. Організація необхідних адвокаційних заходів та компаній на національному та регіональному рівнях.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Досвід роботи в сфері адвокації, представництва інтересів спільнот, адвокаційної роботи з державними органами та установами.
  • Розуміння загальної картини стану наркополітики в країні, потреб спільноти ЛВН, інструментів адвокації. Гарне розуміння діючої нормативно-правової бази у сфері обігу наркотичних засобів, відносно програми ЗПТ, ВІЛ/ТБ тощо.
  • Досвід написання законопроектів, збору і систематизації статистичної кількісної та якісної інформації, а також складання аналітичних записок, звітів, оглядів на підставі результатів такого збору та систематизації.
  • Високий рівень комп’ютерної грамотності (в т.ч. офісні програми, он-лайн платформи та інструменти).

Вимоги до особистих якостей кандидата:

  • Розвинені комунікативні навички, дипломатичність, вміння вести переговори.
  • Аналітичний склад розуму, системний підхід до виконання завдань.
  • Націленість на результат.
  • Вміння ефективно працювати як самостійно, так і в команді.
  • Відповідальність, здатність до самоконтролю, вміння планувати свій час та діяльність.
  • Уважність до деталей, документів, завдань.
  • Стресостійкість,
  • Готовність до відряджень.

Місце надання послуг:

Офіс організації, м. Київ, з можливістю відряджень.

Умови:

Форма взаємовідносин з організацією – ФОП/ЦПХ:

  • Із консультантом укладається договір про надання послуг. Оплата послуг здійснюється після їх надання та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок.
  • Часткова зайнятість.

Зацікавлених кандидатів просимо надіслати наступний пакет документів:

  1. Резюме.
  2. Мотиваційний лист.
  3. Додаток 1 – «Кваліфікаційні вимоги» - підписаний та відсканований.
  4. Додаток 2 – «Дані щодо оплати послуг виконавця робіт/ надавача послуг» - підписаний та відсканований.
  5. Копії виписки з ЄДР та витягу з реєстру платників податку (для ФОП) або копії паспорту, ІПН (для ФО).
  6. Копія довідки з банку із рахунком IBAN.

на електронну адресу організації [email protected] із позначкою «вакансія: Консультант з адвокації змін НПА» до 12:00 08.05.2023 року.

У разі необхідності, питання надсилайте в письмовому вигляді на електронну адресу [email protected] або по тлф. 0978922584.

Додатки 1,2 за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1YyLPdDxCUhf54rMkIZEUt2_01cWHF91I/edit.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розгляду не підлягають.

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури конкурсу відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії оголошення.

Підписанням та поданням своєї пропозиції учасник погоджується з наступним:

-          учасник ознайомлений з даним оголошенням;

-          Організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю Організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;

-          Організація залишає за собою право відхилити комерційні та інші пропозиції всіх учасників процедури конкурсу;

-          участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу  буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації;

-          учасник зобов’язується дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись за посиланням http://network.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/Kodeks-povedinki-postachalnikiv.pdf

-          договір про надання послуг буде укладено після узгодження з донором та лише за умови наявності фінансування даних послуг;

-          цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови конкурсу та даного оголошення, укласти відповідний договір та правдивість всіх відомостей, зазначених у конкурсній пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.