bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд ІЗОЛЯЦІЯ шукає евалюаторів ефективності проєкту ZMINA 2.0
10.05.2023

Евалюатори на проєкт ZMINA 2.0

ІЗОЛЯЦІЯ шукає експертів та експерток для проведення оцінки ефективності проєкту ZMINA 2.0 та забезпечення підзвітності перед донором і громадськістю.

Після початку повномасштабної війни, розпочатої 24 лютого 2022 року Російською Федерацією проти України, виникла нагальна потреба у наданні екстреної допомоги українським громадам та населенню з метою підвищення стійкості. Тому ІЗОЛЯЦІЯ переорієнтовала свої проєкти та заходи на надання екстреної допомоги постраждалому від війни населенню, а також на підтримку культурних громадських організацій, культурних інституцій, активістів та місцевих органів влади, відповідальних за культуру в Україні, митців, творців та професіоналів у сфері культури для продовження культурного життя та як частини національної боротьби за свободу і незалежність.

Станом на квітень 2023 року ZMINA 2.0 за фінансової підтримки Європейського Союзу охопила 58 громад й надала допомогу до 20000 безпосереднім бенефіціарам у напрямкуНевідкладної допомоги для громад, і продовжує цю діяльність до червня включно. У напрямку Субгранти для культурних проєктів було профінансовано та реалізовано 27 проєктів, і ще 44 проєкти будуть реалізовані до кінця проєкту станом на 24 липня 2023 року. 

Евалютори повинні завершити оцінювання проєкту не пізніше 21 липня 2023 року включно. 

Евалютори мають зосередитися на досягнутих, перевиконаних і недосягнутих результатах проєкту, з поясненням причин, чому деякі результати не були досягнуті, якщо такі були. Оцінювач визначить, чи збільшився потенціал цільових груп проєкту, чи зміцнилася життєстійкість громади, особиста безпека та соціальна згуртованість завдяки наданню екстреної допомоги постраждалому від війни населенню та об’єктам культури,  а також наскільки діяльність проєкту розширила можливості місцевих громад та посилила їх роль у задоволенні нагальних потреб постраждалих від війни внутрішньо переміщених осіб, у тому числі як надання засобів до існування, доступ до базових послуг та культурного життя. 


Більше інформації англійською мовою можна знайти на Платформі ІЗОЛЯЦІЇ.

Контакти

  • [email protected]
  •  https://platform.izolyatsia.org/contest/13fc5d64-f713-42c8-bf24-a725a9b8ed6b

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.