bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з фармменеджменту та управління запасами за напрямом вірусні гепатити
19.05.2023

 

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс
на відбір фахівця з фармменеджменту та управління запасами за напрямом вірусні гепатити в рамках програми Глобального фонду прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в України»

 

Назва позиції: фахівець з фармменеджменту та управління запасами за напрямом вірусні гепатити

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням. Центр залучений до реалізацій заходів для запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Основні обов’язки:

  1. Супровід закупівельних активностей за рахунок коштів гранту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, інших донорів та державних закупівель препаратів для лікування хворих на вірусні гепатити В і С (далі – ВГ).
  2. Підготовка розподілів/перерозподілів, графіків поставок препаратів для лікування ВГ з метою цільового та раціонального їх використання.
  3. Проведення аналізу комплементарності схем при здійсненні розподілів препаратів ВГ.
  4. Щомісячний збір, верифікація, узагальнення та проведення аналізу інформації про отримання, використання та залишки препаратів ВГ.
  5. Надання технічної та методичної допомоги регіонам щодо регулярного своєчасного подання звітності про отримання, використання та залишки препаратів ВГ.
  6. Підготовка аналізу забезпеченості регіонів препаратами ВГ,  аналізу щодо кількості використаних препаратів ВГ відповідно до запланованого і фактичного споживання з метою запобігання накопичення залишків на складах централізованого зберігання, закладах охорони здоров’я та аптечних закладах.
  7. Взаємодія з логістичними партнерами щодо обсягів, термінів розвезення та отримання препаратів ВГ.
  8. Участь в розробці/вдосконаленні обліково-звітної документації щодо моніторингу руху препаратів ВГ.
  9. В межах компетенції надання організаційно-методичної допомоги щодо формування заявок для проведення щорічної закупівлі препаратів ВГ. Підготовка специфікацій та участь у засіданнях тендерних комітетів основних реципієнтів для забезпечення відповідності згідно із закупівельними процедурами, погодженими Глобальним фондом.
  10. Участь у організації та проведенні програмних заходів з питань фармацевтичного менеджменту, в тому числі робочих груп, круглих столів, семінарів, тренінгів, нарад, конференцій.
  11. Здійснення взаємодії (в межах власної компетенції) з державними установами та партнерами з питань фармацевтичного менеджменту ВГ.
  12. Надання консультацій регіонам щодо фармацевтичного менеджменту препаратів ВГ в межах компетенції.
  13. Ініціювання процесу доставки лікарських засобів і медичних виробів ВГ до регіонів, надання відповідним фахівцям всієї необхідної документації для забезпечення доставки товарів до кінцевих набувачів. Моніторинг процесу доставки.
  14. Контроль за рівнем запасів лікарських засобів і медичних виробів ВГ на центральних  складах.

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта (освіта за напрямом підготовки «Медицина», спеціальністю «Фармація» або «Лікувальна справа» буде перевагою).
  • Знання законодавства/керівних документів щодо ВГ (законів України, постанов/розпоряджень Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства охорони здоров’я України) тощо.
    • Досвід роботи з обліково-звітною інформацією.
    • Впевнений користувач пакету програм Office, Excel.
    • Вільне володіння українською, базове — англійською мовою.
    • Високий рівень мотивації та активна громадянська позиція.
    • Відмінні аналітичні та організаційні навички.
    • Уміння виявляти потенційні можливості та мінімізувати ризики.
    • Навички ведення переговорів для досягнення оптимальних рішень та збереження довготривалих відносин з постачальниками.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «196-2023Фахівець з фармменеджменту та управління запасами за напрямом вірусні гепатити».

 

Термін подання документів – до 07 червня 2023 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про конкурс, скасувати конкурс, запропонувати договір з іншою тривалістю.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.