bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Nickol Global Solutions шукає кандидата на посаду менеджера зі зв’язків з громадськістю
01.06.2023

Опис

Менеджер із зв'язків з громадськістю

Nickol Global Solutions (NGS), cубпідрядник компанії «Deloitte» шукає кваліфікованого кандидата на посаду менеджера із зв’язків з громадськістю для підтримки Проекту USAID «Діяльність у рамках реформи державних підприємств України» (SOERA). Позиція передбачає повну зайнятість, місце роботи – Київ, Україна.

 

Передумови та короткий зміст проекту:

Метою USAID SOERA є зміцнення бізнес-операцій у державному секторі та їх прозорості, покращення управління, просування приватизації вибраних державних підприємств та розробка стратегічної моделі управління державних підприємств (ДП), що залишаються у державній власності. Реформа та цілеспрямована приватизація українських державних підприємств зменшить можливості для корупції, збільшить участь приватного сектору та стимулюватиме широке економічне зростання. Цілі, які мають бути досягнуті цією діяльністю, включатимуть:

1. Інформація щодо ДП та стратегія.

2. Координаційний механізм реформ (КМР) та стратегічні комунікації.

3. Перегляд та вдосконалення політик, законодавства та нормативних актів ДП.

4. Сприяння приватизації державних підприємств.

5. Удосконалення корпоративного управління та управління ДП.

6. Надання технічної допомоги з реагування на надзвичайні ситуації та підготовки до відновлення для Уряду України та ДП

 

Мета:

Важливою частиною комунікаційної підтримки SOERA для Міністерства економіки (МЕ) є створення необхідного наративу, проведення заходів та подій, просування потоку інформації та соціальних медіа, а також реалізація внутрішніх і зовнішніх комунікаційних ініціатив, зокрема комунікації з медіа. Текстові матеріали мають бути чіткими, лаконічними і зрозумілими для цільової аудиторії, забезпечуючи дисципліну та послідовність повідомлення. Інформаційні матеріали мають ґрунтуватися на аналізі та бути здатними передавати основні меседжі та ключові наративи Міністерства щодо зусиль і політики реформ.

SOERA допомагає прес-службі Міністерства економіки допомогти установі ефективніше інформувати про переваги реформування державних підприємств, запроваджених Урядом України. Щоб задовольнити ці потреби, Міністерство потребує досвіду досвідченого професіонала, який працює повний робочий день (176 годин на місяць) зі зв’язків з громадськістю.

 

Обов'язки та відповідальність:

• Управляти заходами з комунікації з громадськістю під проводом керівника прес-служби в Міністерстві економіки для ефективної доставки повідомлень.

• Підтримувати повсякденний зв'язок від імені прес-служби зі ЗМІ як відповідальний прес-менеджер.

• Розробляти комунікаційні інструменти для пояснення переваг державних рішень та їхнього позитивного впливу на економічний розвиток.

• Розробляти наративи для підтримки щоденного спілкування Міністерства економіки щодо реформування державних підприємств та пов’язаних з цим питань.

• Адаптувати контент для зовнішньої аудиторії, пов'язаний з корпоративним управлінням державними активами, враховуючи потреби цільової аудиторії Міністерства.

• Започаткувати комунікаційні заходи, які посилять роль Міністерства економіки як основного рушія впровадження реформи.

• Організовувати заходи (зустрічі, брифінги, круглі столи тощо) щодо реформування державних підприємств (ДП).

• Розробити механізми просування повідомлень Міністерства економіки (промови, вебсайт, прес-релізи, блоги тощо) для посилення підтримки реформ державних підприємств та пов’язаних з ними питань.

• Використовувати різні комунікаційні канали для координації підвищення рівня підтримки громадськості та бізнесу щодо поточних реформаторських ініціатив.

• Планувати заходи з інформування громадськості та передбачати реакцію на рішення Уряду, оцінюючи можливі комунікаційні можливості та ризики та впроваджуючи заходи для забезпечення комунікаційного впливу.

• Забезпечувати скоординований підхід до інформаційно-роз’яснювальної діяльності, працюючи всередині та ззовні, щоб гарантувати, що зацікавлені сторони отримають узгоджені повідомлення про реформу.

• Переглядати та оцінювати вплив поточних політичних рішень Міністерства економіки на сприйняття громадськості, бізнесу, органів державної влади та громадських організацій.

• Визначати громадське сприйняття та формулювати основні наративи щодо реформи.

• Сприяти фінансовому потенціалу та позитивному впливу Міністерства у реформі державних підприємств.

 

Основні вимоги:

• Ступінь вищої освіти у сфері зв’язків з громадськістю та ЗМІ, журналістики, стратегічних комунікацій, державних справ, маркетингу або інших відповідних галузей.

• П’ять та більше років досвіду зв’язків зі ЗМІ та/або зв’язків з громадськістю в Уряді чи бізнесі.

• Вільне володіння діловою українською мовою.

• Відмінні навички письмового та усного спілкування.

• Комп’ютерна грамотність: MS Office, вільне володіння соціальними мережами, знання графічного дизайну.

• Доведена здатність встановлювати комунікаційні протоколи, готувати та подавати інформацію, формулювати повідомлення та тісно співпрацювати зі ЗМІ.

• Бажано вільне володіння англійською мовою.

• Місце проживання – Київ, робота комбінована (Міністерство та віддалено)

 

Податися на вакансію можна за посиланням.

Кінцевий термін подачі заявки – 15 червня 2023 року. Тільки відібрані кандидати будуть сконтактовані для подальшої процедури відбору.

 

Про Nickol Global Solutions (NGS)

Nickol Global Solutions (NGS) надає широкий спектр управлінських, консалтингових та консультаційних послуг, спрямованих на посилення потенціалу та ефективності зацікавлених сторін, у тому числі в державних установах, організаціях громадянського суспільства та компаніях приватного сектора. У США та за кордоном NGS допомагає клієнтам державного та приватного секторів оцінювати та розвивати потенціал; оптимізувати продуктивність і якісні цілі; підвищувати прозорість та підзвітність; вимірювати успіх і інформувати про свою роботу — усе з метою досягнення цілей розвитку навіть у найскладніших умовах роботи. Для додаткової інформації відвідайте https://www.nickolglobal.com/

NGS надає рівні можливості всім кандидатам і не допускає дискримінації у своїй практиці відбору та працевлаштування. Усі кваліфіковані заявники отримають право на роботу незалежно від расової приналежності, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичного статусу, віку чи інших характеристик.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.