bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець/чиня з соціальної роботи
27.06.2023

Благодійний фонд “Посмішка ЮА”, запрошує в команду Мобільної бригади Великоолександрівська ТГ Фахівця/-чиню з соціальної роботи проєкту, який/а буде надавати послуги з спілкування, оцінки та планування (збір та аналіз інформації для повної оцінки, розробка ясних планів і угод на основі оцінки ситуації клієнта, регулярний аналіз і оцінка досягнутих результатів); проведення інтервенцій (співпраця з фахівцями, аналіз і зміна планів по необхідності); володіти навичками ведення робочих записів (ведення записів у справах, написання звітів та листів).

Локація: Херсонська обл. Великоолександрівська ТГ 

Вимоги до виконавців: 

  • ступінь бакалавра з державного управління, менеджменту, психології, соціальної роботи, соціальних наук або інших суміжних галузей;

  • як мінімум 3-річний досвід роботи з надання соціальних послуг;

  • нульова толерантність до будь-яких проявів насилля та дискримінації, дотримання етичних норм (Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації).

 

Вид співпраці: повна зайнятість.
Пропозиція має містити:

резюме, в якому вказано досвід вказаний в вимогах.

Пропозиції необхідно надіслати до 10.07.2023 на електронну адресу [email protected] з приміткою у темі листа «Фахівець/-чиня з соціальної роботи  Херсонська обл.».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.