bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Razom We Stand в пошуках спеціаліста/ки з комунікацій
25.07.2023

Razom We Stand прагне найняти фахівця з комунікацій із журналістським досвідом та редакторськими навиками для посилення висвітлення в українських ЗМІ наших кампаній, спрямованих на ізоляцію росії на глобальних енергетичних ринках, боротьбу з глобальною залежністю від викопного палива та підтримку зеленої відбудови України.

Razom We Stand заснована навесні 2022 року активними українськими борцями за кліматичну справедливість з метою ізоляції росії та скорочення доходів російської індустрії викопного палива, щоби покласти край війні в Україні та прискорити енергетичний перехід Європи від викопного палива до відновлюваних джерел енергії.

Спеціаліст(-ка) із комунікацій тісно співпрацюватиме та підпорядковуватиметься Старшому Менеджеру з Комунікацій і Старшому Менеджеру з Кампаній, а також відповідатиме за аналіз інформації та написання статей і колонок про кампанії Razom We Stand.

Обовʼязки включають проведення опитувань експертів, збір коментарів з перших вуст, висвітлення подій і систематизація інформації у зв’язні, цікаві історії. Також робота передбачає розповсюдження медіа-продуктів у соціальних мережах у співпраці з нашими спеціалістами з цифрового маркетингу.

Ідеальний кандидат має володіти передовими журналістськими та редакторськими навичками, мати в арсеналі досвід у висвітленні питань енергетики та клімату, а також бажання боротися проти нафтогазових диктатур і за революцію чистої енергії.

Розташування: Київ (бажано), з можливістю віддаленої роботи та періодичних відряджень Зарплата: індексована в євро, вище середньої для журналістів

Тип посади: часткова зайнятість

Кількість робочих годин на тиждень: 16-40

Дата початку: якомога швидше

Термін контракту: 1 рік (з можливістю продовження), випробувальний термін 3 місяці.

Підпорядкування: старшому менеджеру з комунікацій і старшому менеджеру з кампаній

Дедлайн подачі заявок: 01 серпня 2023 року

Про роботу Спеціаліста з комунікацій у Razom We Stand: Для ролі комунікаційного спеціаліста нам потрібен енергійний, цілеспрямований, орієнтований на деталі та мотивований професіонал_ка, який_ка буде керувати процесами підготовки та розміщення якісних медіа-продуктів і надавати контент для цифрових маркетингових кампаній.

Ключові теми:

● Енергетичні санкції проти росії

● Енергетичні ринки (нафта, газ, електроенергія)

● Відновлювана енергетика та чисті технології

● Кліматична політика

Обов’язки: Створення контенту з висвітленням відповідних досліджень, подій, дій та кампаній. Застосування здобутих знань в організації та пошуку актуальних джерел інформації для підготовки якісних і лаконічних статей. Збір, дешифрування та аналіз даних для підготовки спеціальних матеріалів. Рецензування та редагування матеріалів, підготовлених іншими членами команди. Подача матеріалів для редакторів українських медіа (пітчинг). Ведення записів усіх нотаток, інтерв’ю та розшифрування аудіофайлів. Розбудова контактної бази і налагодження надійних звʼязків для використання в майбутніх комунікаціях. Бути в курсі останніх подій та новин: брати участь у потрібних заходах, вивчати різні видання, дискус у сфері та соціальні мережі. Надання контенту для цифрових маркетингових кампаній. Дотримання етичного кодексу професії.

Необхідні кваліфікація, навички та досвід:

● 5+ років досвіду роботи журналістом і/або редактором.

● Навики кількісного аналізу даних, зокрема використання базових програмних засобів для аналізу даних (Excel, Google Sheets тощо)

● Досвід підготовки публікацій, до прикладу, планування та проведення інтерв’ю, огляд літератури та аналіз джерел інформації.

● Відповідні знання енергетичних ринків, питань енергетичної та кліматичної політик.

● Гарні навички письмового та усного спілкування українською та англійською мовами.

● Уміння дотримуватись етичних та об’єктивних стандартів у звітності.

● Уміння дотримуватися термінів і точно перевіряти інформацію.

● Відмінні навики спостереження та оцінки.

● Відмінні комунікативні та нетворкінгові навики, а також здатність ефективно відбирати інформацію.

Бажані навики та досвід:

● Розуміння наративів і проблем кліматичної справедливості та принципів справедливого переходу та/або політики пропозиції викопного палива.

● Бездоганна українська мова та пглиблене знання англійської мови.

● Досвід просування цілей кампаній та впливу на політиків.

● Добре розуміння європейських політичних і соціальних реалій.

Здібності:

● Увага до деталей і точність.

● Гнучкість і комфорт під час роботи з кількома напрямками та проєктами, а також швидке реагування на них у разі потреби.

● Уміння швидко засвоювати нову інформацію та проявляти ініціативу для самостійного навчання, коли це необхідно.

Процесс подання заявки: Щоби подати заявку на цю посаду, будь ласка, надішліть електронний лист із одним файлом у форматі PDF у прикріпленні, включно з вашим резюме та прикладами ваших публікацій, на адресу [email protected]. Дедлайн подачі - 01 серпня 2023 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.