bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лікарі у телемедичні центри на деокупованих територіях
07.09.2023

ГО “Кейсерс” шукає лікарів у телемедичні центри на деокупованих територіях

ГО відкриває 8 стаціонарних центрів у населених пунктах Херсонської, Донецької та Харківської областей. Там немає транспорту, лікарні далеко, часто вони під обстрілами, пошкоджені або перевантажені. Але люди там залишаються жити і їм потрібна медична допомога… 

Тому організація запрошує лікарів з різних регіонів долучатися та підтримувати людей на місцях. У кожному центрі буде працювати медсестра, яка завдяки телемедичному обладнанню буде допомагати провести консультацію.

 

Що потрібно від лікаря?

- компʼютер з вбудованим або приєднаним зовнішнім мікрофоном, камерою;

- доступ до інтернету;

- можливість телемедичного консультування пацієнтів за відшкодуванням НСЗУ (які звертаються із направленням від сімейного лікаря);

- бажання допомагати зберегти здоровʼя пацієнтам з деокупованих територій, підтримати їх.

 

• У центрах потрібні лікарі усіх спеціалізацій, зокрема: кардіолог, невролог, ендокринолог, хірург, уролог, офтальмолог, гінеколог, онколог, отоларинголог, пульмонолог, психіатр, травматолог, педіатр, гастроентеролог та інші.

 

Старт роботи: 1 жовтня.

Щоб дізнатися більше деталей та приєднатися, пишіть [email protected]

 

Цей проєкт створено ГО «Кейсерс» завдяки отриманому гранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах  фінансової підтримки Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.