bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Два викладачі програми «Мінімізація корупційних ризиків на всіх етапах роботи в проєктах відбудови»
06.10.2023

1. Загальна інформація про посаду:
Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції (далі – ACREC) запрошує 2 спеціалістів у сфері права для розробки та викладання навчальних курсів Сертифікатної програми «Мінімізація корупційних ризиків на всіх етапах роботи антикорупційного уповноваженого в проєктах відбудови». Викладачі будуть відповідальні за розробку змісту та викладання двох курсів: «Правові засади та інституційні механізми запобігання корупції в Україні (стандарт уповноваженого)» та «Запобігання корупції під час публічних закупівель у процесах відбудови». Всі активності викладачів мають здійснюватися у тісній співпраці та за попереднім узгодженням з ACREC.
2. Технічне завдання.
(а) Завдання: розробка і викладання навчальних курсів «Правові засади та інституційні механізми запобігання корупції в Україні (стандарт уповноваженого)» та «Запобігання корупції під час публічних закупівель у процесах відбудови» Сертифікатної програми «Мінімізація корупційних ризиків на всіх етапах роботи антикорупційного уповноваженого в проєктах відбудови» Національного університету «Києво-Могилянська академія».
(б) Інформація про проект: Сертифікатна програма «Мінімізація корупційних ризиків на всіх етапах роботи антикорупційного уповноваженого в проєктах відбудови» – це унікальна навчальна програма, створена за ініціативи Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції (ACREC), і яка допоможе уповноваженим особам з питань виявлення і запобігання корупції, які входять до сфери управління Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, здобути знання та навички, необхідні для запобігання корупції в процесі післявоєнної відбудови України.
(в) Обсяг роботи експертів:
1. Провести лекції, практичні/семінарські заняття згідно з навчальним планом програми курсу:
 «Правові засади та інституційні механізми запобігання корупції в Україні (стандарт уповноваженого)» (80 аудиторних годин (40 пар));
 «Запобігання корупції під час публічних закупівель у процесах відбудови» (44 аудиторних годин (22 пари)).
2. Надавати студентам самостійні (проміжні та підсумкові) роботи для оцінки якості отриманих знань та контролювати процес їх написання;
3. Проводити консультації для студентів програми з метою надання додаткової інформації та\або закріплення матеріалу навчального курсу (за потреби).
4. Проведення підсумкового контролю якості знань студентів.
(г) Очікуваний продукт роботи експерта:
1. Проведення занять відповідно до навчального плану програми курсу;
2. Проведення проміжної та підсумкової оцінки знань студентів.
(ґ) Вимоги до змісту та методології навчального курсу:
1. Заняття повинні включати інтерактивні методики викладання, зокрема лекції-дискусії, роботи в малих групах, кейси, тощо;
2. Зміст курсів повинен бути розрахований на: «Правові засади та інституційні механізми запобігання корупції в Україні (стандарт уповноваженого)» (80 аудиторних годин (40 пар)); «Запобігання корупції під час публічних закупівель у процесах відбудови» (44 аудиторних годин (22 пари)).
3. Зміст курсів повинен включати наступне:
 «Правові засади та інституційні механізми запобігання корупції в Україні (стандарт уповноваженого)» : антикорупційне та інше законодавство України; міжнародні конвенції та стандарти в системі протидії корупції; основи нормативно-правової техніки; основні принципи запобігання корупції; суб’єкти правовідносин у сфері запобігання корупції; напрями діяльності, підслідності та повноваження суб’єктів у сфері протидії корупції; функції та повноваження уповноважених осіб;
 «Запобігання корупції під час публічних закупівель у процесах відбудови»: динаміку розвитку сфери публічних закупівель в Україні, огляд чинного законодавства та процедур в цій галузі; аналіз процесу проведення публічних закупівель та виявлення корупційних ризиків, порушень та зловживань тощо.
(д) Термін контракту та дедлайн:
Ця робота для кандидатів, що є громадянами України; тривалість роботи – жовтень-грудень 2023 року.
(е) Формат та умови роботи:
Викладання здійснюватиметься в онлайн форматі за допомогою цифрових засобів зв’язку (Zoom). Заняття проходять у вечірній час (з 18:00). Апліканти мають враховувати можливі труднощі, пов’язані із відключенням електроенергії та відсутністю інтернет зв’язку.
3. Вимоги до досвіду та кваліфікацій:
(а) Магістр права, економіки, публічного адміністрування; Доктор філософії (кандидат наук) /галузь знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 08 «Право», 07 «Адміністрування»/, PhD in Social Science, PhD in Public Policy, PhD in Law, PhD in Economics;
(б) Мати 3 роки професійного досвіду викладацької діяльності у галузі. Професійний досвід викладацької діяльності у вказаній сфері з акцентом на антикорупційну тематику буде перевагою;
(в) Гнучкість та спроможність узгоджувати деталі навчальної програми з ACREC та донорською організацією;
(г) Готовність надавати інформаційно-консультаційну допомогу учасникам програми під час курсу;
(ґ) Мати відмінне володіння українською мовою та робочий рівень володіння англійською мовою;
(д) Здатність працювати в межах чітко встановлених дедлайнів та дотримуватись термінів виконання навчально-методичного плану курсу.
4. Для участі у конкурсному відборі необхідно відправити наступні документи:
(а) Резюме кандидата, яке відповідає всім вищеперерахованим вимогам;
(б) Зразок програми авторського курсу та/або відео з публічним виступом, копію власної наукової роботи (статті тощо).
5. Документи треба надсилати на поштову скриньку: [email protected]
6. Дедлайн подачі заявок: 15 жовтня 2023 року.
Магістерська програма «Антикорупційні студії» реалізується в рамках проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія» і стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст Магістерської програми «Антикорупційні студії» є виключною відповідальністю Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.
Проєкт «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» – це п’ятирічна ініціатива Агентства Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID), мета якої –допомогти Україні протидіяти корупції та підвищити рівень підзвітності та прозорості врядування в Україні. Програма спрямована забезпечити ключові урядові установи додатковими можливостями для боротьби з корупцією, зміцнити підтримку та залучити громадянське суспільство до антикорупційних ініціатив, зменшити рівень терпимості громадян до корупції, а також забезпечити максимальну прозорість та підзвітність повоєнної відбудови та відновлення України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.