bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Задзеркалля» оголошує вакансію координатора/ки програми в Кіровоградській та Черкаській областях.
23.10.2023

Програма «Надання можливостей для навчання та розвитку навичок для дітей і молоді через надолужуючи навчальні заходи, ініціативи, орієнтовані на молодь, включаючи UPSHIFT» спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку громад та країни в цілому.

Програма впроваджується Громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з ЮНІСЕФ за фінансової підтримки Уряду Японії.

Запрошуємо подавати анкети-заявки, якщо вас зацікавила вакансія:

Координатора/ки програми молодіжної участі, регіональний рівень

Детальна інформація – за активним посиланням.

З успішними кандидатами/кандидатками буде проведено співбесіду, роботу по перевірці біографічних даних, рекомендаційних листів і довідок, підтвердження отримання інформації з відкритих джерел в межах чинного в Україні законодавства про працю, поваги до недоторканності приватного життя та захисту персональних  даних.

Це повідомлення про вакансію може бути використано для заповнення інших подібних посад того самого рівня.

ГО «СКЦ «Задзеркалля» є роботодавцем з нульовою толерантністю до будь-яких проявів сексуальної експлуатації та наруги, впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації.

Організація дотримується політик рівності та недискримінації, забезпечує гендерну збалансованість при прийомі на роботу і проводить гендерно нейтральні співбесіди. 

Інструкція щодо подачі:

Особи, які бажають податися на конкурс, мають до 19:00 години 28 жовтня 2023 року подати анкету - заявку, що включає відповіді на запитання анкети на сайті організації за посиланням https://slavzaz.org/form/ з обов’язковим додаванням:

- Рекомендованих копій дипломів, сертифікатів, що підтверджують відповідну освіту та кваліфікацію (додаються до анкети).

- Контактів осіб або організацій, з якими працювали за останні 1-2 роки, які можуть надати рекомендації (додаються до анкети).

- Цінової пропозиції з розрахунку зазначеного відсотку робочого часу (вказується в анкеті).

Питання чи уточнення просимо надсилати виключно на електронну пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.