bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору консультанта для надання послуг ІТ та адміністрування онлайн ресурсу Help24
27.11.2023

Логотип Альянсу

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» оголошує конкурс щодо консультаційних послуг із надання послуг ІТ та адміністрування онлайн ресурсу Хелп24

 

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» (далі – Альянс) є провідною недержавною професійною організацією, що у співпраці з державними партнерами та громадськими організаціями здійснює істотний вплив на епідемії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів та інші соціально небезпечні захворювання в Україні шляхом надання фінансової і технічної підтримки відповідних програм, якими охоплено понад 250 000 найбільш уразливих груп населення, що є найвищим показником у Європі. Більше про діяльність Альянсу можна дізнатися на веб-сайті: www.aph.org.ua

Альянс громадського здоров’я оголошує конкурс на відбір консультанта для надання послуг ІТ та адміністрування онлайн ресурсу Help24, де надаються пара юридичні, психологічні консультації, а також консультації медичних експертів із різних питань для представників ключових груп. 

 

Завдання, що виконуватиме ІТ спеціаліст:

  1. Взаємодія з адміністраторами сайтів, онлайн-чат-додатками, маркетинговими консультантами, командою проекту та іншими постачальниками послуг, а також іншими партнерами, за потребою, щоб розробити та впровадити онлайн-аутріч, консультацій та навігації.
  2. Постійний контроль за термінами придатності ліцензій та своєчасний контроль за сплатою хосту всіх програм, які використовуються задля безперебойного забезпечення функціонування ресурсу Help24.
  3. Взаємодія та координація працівників в мережі Інтернет, консультантів та асоційованих постачальників послуг, брати участь у розробці та впровадженні програми навчання та нагляду, а також у системі ранжирування постачальників.
  4. Координація повсякденних технічних операцій Help24, включаючи оперативне вирішення проблем технічного характеру у разі виникнення таких, постійний зв’язок із службами підтримки всіх взаємопов’язаних програм ресурсу задля забезпечення безперебійного функціонування ресурсу Help24.
  5. Перехід на нове програмне забезпечення, що вимагає навчання консультантів та їх постійна підтримка у процесі переходу
  6. Спілкування із службою підтримки для усунення недоліків, переналаштування в програмі задля забезпечення безперебійного функціонування
  7. Налаштування  CRM
  8. Контроль роботи розробленого чат боту, супутника ресурсу Help24.
  9. Формування аналітичних звітів по статистиці сайту та надання відповідних рекомендацій щодо удосконалення роботи ресурсу. 
  10. Поповнення рахунку для розсилки смс-повідомлень, чат боту та твіліо, функціонування яких є невід’ємною частиною роботи онлайн ресурсу Help24.
  11. Робота та заведення нових консультантів на ресурс: створення індивідуальних кабінетів, проведення відповідного навчання, тестових консультацій, постійна технічна підтримка консультантів ресурсу Help24.
  12. Участь у зустрічах команди проекту та мозкових штурмах щодо просування послуг проекту.
  13. Участь у доробці налаштувань ресурсу: комунікація із представниками ІТ команди розробників; участь у створенні технічних завдань; контроль за виконанням та якістю поставлений задач.
  14. Інтеграції додаткових проектів на ресурс, у разі виникнення такої потреби.

Основні компетенції потенційного кандидата:

  • Відповідальність.
  • Креативність.
  • Комунікаційні навички: здатність ефективно спілкуватися з клієнтами через різноманітні онлайн інструменти. Кваліфікація у сфері надання соціальних послуг слугуватиме перевагою.
  • Пунктуальність та уважність до деталей.
  • Бажання навчатися та удосконалюватися.
  • Вміння працювати в команді.
  • Дотримання дедлайнів.
  • Впевнений користувач  Viber, Facebook, Instagram, Telegram та інших соціальних мереж.
  • Впевнений користувач пакету Office.
  • Досвід роботи у сфері ІТ та із базами даних, мережевими та хмарними технологіями.
  • Володіння діловим стилем української письмової та усної мови.
  • Здатність ефективно аналізувати проблеми, шукати рішення і приймати рішення.
  • Здатність швидко вивчати нові технології і тримати крок з розвитком галузі.
  • Бажання брати участь у подоланні епідемії ВІЛ/СНІД.

 

Термін, на який залучатимуться консультанти: грудень 2023 – грудень 2024 р. із можливістю продовження контракту, за умови фінансування.

 

Консультант звітує менеджерові проекту.

Умови праці: консультант, оплата за результатами співбесіди, робота в динамічній команді.

Консультант надає послуги та/або виконує роботу протягом зазначеного терміну за договором цивільно-правового характеру з можливістю продовження договору. Наявність реєстрації у якості ФОП обов’язкова. Оплата буде здійснюватися за наданий обсяг послуг/обсяг виконаних робіт та буде диференційованою та залежатиме від результатів виконання основних видів робіт, надання послуг. Звертаємо увагу на те, що особи, які мають статус державних службовців, не можуть приймати участь у конкурсі. Тільки відібрані кандидати отримають повідомлення. Альянс залишає за собою право не пояснювати причини відмови.  

 

У разі вашої зацікавленістю, прохання надсилати резюме та мотиваційний лист на електронну адресу [email protected] із назвою позиції у темі листа не пізніше 10 грудня 2023 року.

 

МБФ «Альянс громадського здоров’я» сповідує політику рівних можливостей та вітає участь у конкурсі кваліфікованих осіб із усіх верств суспільства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.