bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальний працівник (для роботи з ЧСЧ/ЛГБТІК) в Харкові
08.12.2023

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» в рамках проєкту «Гуманітарна підтримка ЛГБТІК+ людей, які постраждали від війни в Україні, та зміцнення організаційної спроможності під час та після бойових дій», за підтримки Міністерства закордонних та європейських справ Уряду Великого Герцогства Люксембург, в пошуку соціального працівника в місті Харкові.

Про Організацію:

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» спеціалізується на наданні послуг з ВІЛ/СНІДу, вірусних гепатитів та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) серед чоловіків, які практикують секс з чоловіками (ЧСЧ), зосереджена на розвитку та консолідації ЛГБТІК+ спільноти; захист прав людини та сприяння зменшенню гомо-, бі- та трансфобії в українському суспільстві.

Основні обов’язки соціального працівника:

1. Організація групових інформаційно-освітніх заходів та зустрічей для ЛГБТІК+ спільнот в харківському регіоні (в т.ч. ВПО), спрямованих на ресоціалізацію і набуття життєво важливих навичок і компетентностей ЛГБТІК+ людьми.

2. Проведення консультацій “рівний-рівному”; організація надання гуманітарної та іншої невідкладної допомоги для задоволення нагальних потреб спільноти (продуктові та гігієнічні набори або сертифікати, одяг, індивідуальна фінансова допомога тощо), з цільовим призначенням для соціально вразливих ЛГБТІК+ людей, в тому числі ВПО. 

3. Переадресація ЛГБТІК+ людей в програми АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ з надання психологічної, параюридичної допомоги, для отримання медичних консультацій, для отримання місця в тимчасовому прихистку/шелтеру, в програми ресоціалізації. Переадресація, за потреби, до інших НУО та державних/комунальних установ, в залежності від запитів. 

4. Переадресація ЧСЧ або трансгендерних людей (в т.ч ВПО) в програми профілактики та лікування ВІЛ/ІПСШ/вірусних гепатитів та програми догляду і підтримки для людей, які живуть з ВІЛ, в регіоні.

5. Висвітлення проведених заходів та результатів соціально-гуманітарної діяльності ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” в регіоні, насамперед на інформаційних ресурсах харківського осередку ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” (сторінки в Facebook та Instagram), а також у внутрішніх харківських групах в Telegram і Facebook. Координація з консультантами з PR та інформування організації з метою інформаційного супроводу діяльності, заходів та активностей. Комунікація з іншими співробітниками та консультантами організації в залежності від потреб. 

6. Участь у робочих зустрічах команди проєкту та ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ”, а також у тренінгах, вебінарах та інших зустрічах, задля підвищення своїх професійних навичок.
7. Звітування за встановленими формами та у встановлені строки. 

Термін надання послуг: з 20.12.2023 по 30.10.2024

Умови здійснення оплати:

Оплата послуг здійснюється  в безготівковій формі після їх надання та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок. Передоплата не передбачена.  Бажано мати ФОП ІІІ групи.  

Вимоги до кандидата/кандидатки: 

  • Особиста ідейна згода з метою та завданнями адвокаційної та правозахисної діяльності організації. 

  • Бажане фактичне проживання в Харкові або в географічній близькості від нього. 

  • Креативне мислення, організаторські здібності, хороші комунікаційні навички, висока самоорганізація, націленість на результат.  

  • Відсутність явного чи потенційного конфлікту інтересів. 

  • Готовність працювати в професійній команді однодумців. 

Перелік документі, що необхідно подати:

Резюме та комерційну пропозицію (обов’язково вказати бажану вартість послуг за місяць надання послуг).

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]   з копією на [email protected] та [email protected]  з поміткою в темі листа «Соціальний працівник Харків”. Термін подання документів:  до 18 грудня 2023 р.,  реєстрація документів завершується о 18.00. 

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть. 

За додатковою інформацією звертатися до ГО « АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за телефоном: +380632462510, до Олени Лугової, е-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.