bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юрист-правовий аналітик (віддалено, проєктна діяльність)
10.01.2024

ГО «Об’єднання родичів політв’язнів Кремля» – неполітичний громадський рух, який бореться за звільнення рідних, що потрапили за московські ґрати внаслідок агресії росії.

Ми відстоюємо їхні права та свободи як в Україні, так і закордоном.

Шукаємо юриста-правового аналітика для проєктної роботи щодо:  

1) проведення моніторингу та підготовки матеріалів для  аналітичного звіту впровадження та аналізу ефективності реалізації Закону України «Про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їхніх сімей - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2010-20#Text

2) проведення моніторингу випадків насильницьких ув’язнень і тортур цивільних осіб  на тимчасово окупованих територіях України внаслідок збройної агресії РФ, ведення списку цих осіб, актуалізація інформації про місця та умови їх утримання, збір інформації та матеріалів справ про кейси. 

Обов’язки передбачатимуть роботу з великими обсягами інформації,  взаємодію з державними органами та неурядовими організаціями, формування довідкових карток кейсів, встановлення місцеперебування цивільних громадян в ув’язненні, моніторинг та аналіз актуальних змін в законодавстві. 

Місце проживання кандидата\кандидатки не має значення, робота віддалена. 

Очікуємо від кандидата:

  • Вища юридична освіта;

  • Досвід роботи юристом, правовим аналітиком;

  • Досвід аналізу законодавства;

  • Досвід підготовки аналітичних матеріалів, звітів, публікацій, оглядів щодо законодавчих актів та оцінки механізмів їх реалізації;

  • Аналітичні та дослідницькі навички, вміння працювати з великими обсягами інформації;

  • Досвід підготовки адвокаційних матеріалів;

  • Усну та письмову грамотність;

  • Наявність ФОП 3 групи.

Оплата праці: 

Винагорода 20 000 грн на місяць сплачується на рахунок ФОП 3 групи за виконану роботу. Строк дії договору - 5 місяців. Можливе продовження. 

Резюме просимо відправляти на пошту [email protected] з приміткою “Юрист-консультант (віддалено, проєктна діяльність)” до 20 січня 2024 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.