bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проектний/a та фінансовий/a спеціаліст/ка у Посольство Великої Британії
16.01.2024

Посольство Великої Британії в Києві є частиною всесвітньої мережі, що представляє британські політичні, економічні та консульські служби за кордоном. Є чудова можливість приєднатися до нас як спеціаліст(-ка) з проектів і фінансів, щоб підтримати невелику команду в нагляді за однією з її головних програм – Фонд партнерства за сильну  Україну (PFRU).

PFRU — це багаторічна програма за участю багатьох донорів, керована Міністерством закордонних справ Британії (FCDO). Програма об’єднує Уряд України з сімома міжнародними партнерами – Великою Британією, Канадою, Фінляндією, Швецією, Швейцарією, Нідерландами та Сполученими Штатами Америки – для координації та узгодження стабілізаційних зусиль для посилення стійкості України проти триваючої агресивної війни Росії. Велика Британія є головним донором PFRU та утримувачем контракту. 

Основне призначення ролі:
PFRU зосереджується на підтримці прифронтових і щойно звільнених територій і впроваджує відповідні програми, які спрямовані на (1) забезпечення того, щоб населення окупованих і прифронтових територій відчувало підтримку та зв’язок з Україною, (2) збереження довіри до державних інституцій і виборних органів. через негайні зусилля по відновленню та (3) підтримка громад, щоб бути більш згуртованими та готовими до післявоєнного переходу.

Як спеціаліст(-ка) із проектів і фінансів ви відповідатимете за низку завдань з управління проектами, фінансових та адміністративних завдань. Ви працюватимете в невеликій безпосередній групі, включаючи менеджерку програми PFRU та радницю зі стабілізації. Від вас  очікується, що ви будете тісно співпрацювати з колегами з ширшої команди програм, щоб обмінюватися уроками та підтримувати застосування передового досвіду в портфоліо програми.

Дедлайн: 28 січня 2024 року. 

Детальніше про вакансію за посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.