bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг експерта/ки з посилення комунікаційної спроможності
29.01.2024

ГО «Фундація інституційного розвитку» (далі — Фундація) шукає експерта/ку з посилення комунікаційної спроможності в команду, яка реалізує проєкт «Прозора відбудова громад: інструменти залучення громадськості» в Боярській громаді за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».  

Це можливість не тільки розкрити свою комунікаційну експертизу, а й вплинути на підвищення рівня комунікаційної спроможності пілотної громади в питаннях антикорупції та посилення їх взаємодії з громадськістю. 

Завдання експерта/ки з посилення комунікаційної спроможності: 

—  розробити Комунікаційну стратегію громади на 2024-2025 роки;

—  провести аналіз та визначити типову для ОМС структуру наповнення розділу антикорупційного спрямування та інших даних, необхідних для відображення на вебсайті громади, з метою забезпечення прозорості функціонування та формування довіри до місцевої влади;

—  забезпечити модернізацію вебсайту громади, зокрема розробити та наповнити розділ «Антикорупційна діяльність громади»; 

— забезпечити розробку на вебсайті громади вбудованої форми зворотного звʼязку (у форматі чат-бота) для жителів громади, через яку можна оперативно комунікувати з посадовими особами ради. 

Вимоги до кандидата/ки:

— вища освіта;

— досвід роботи у сфері комунікацій; 

— досвід контент-менеджера вебсайтів;

— знання  принципів просування вебсайтів в Інтернеті;

— вміння працювати в команді та ефективно взаємодіяти із зацікавленими сторонами.

Досвід роботи у сфері комунікацій організацій публічного сектору та/або органів місцевого самоврядування буде перевагою.

Очікуваний термін надання послуг: з дня підписання договору до 30 квітня 2024 року.

Умови участі в закупівлі:

1. Учасником/цею тендеру може бути: фізична особа-підприємець, яка перебуває на 3-й групі єдиного податку, юридична особа, зареєстрована в Україні, не платник ПДВ. Просимо врахувати, що організація не оплачує додаткові платежі підприємця, такі як накладні витрати, податки, штрафи, пені.

2. Готовність працювати на умовах оплати по факту виконаної роботи.

3. Виконавець/ця, який/а має намір взяти участь у закупівлі, повинен/а надіслати на електронну пошту: [email protected], із зазначенням в темі листа «Тендер на закупівлю послуг експерта/ки з посилення комунікаційної спроможності» в термін до 1 лютого  2024 року (включно) наступний пакет документів:

—  резюме;

— портфоліо з мінімум 3-ма прикладами робіт, які підтверджують досвід у сфері комунікацій; 

— заповнена форма заявки на участь у тендері (форма додається);

— цінова пропозиція на виконання завдань, визначених цим тендером;

— копії наступних реєстраційних документів (у форматі PDF): Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; Витяг з реєстру платників єдиного податку;

— інші документи, які учасник/ця тендеру вважає за необхідне подати.

Відповідальність за достовірність наданої інформації у своїй тендерній пропозиції несе учасник/ця.

4. Мова, якою повинні бути складені документи тендерної пропозиції: українська. Документи, складені іншими мовами, повинні супроводжуватися перекладом українською мовою.

5. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 30 днів з дати закінчення терміну надання пропозицій.

6. Тендерна пропозиція має бути отримана Фундацією в електронному вигляді.

7. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то така пропозиція не приймається до оцінки.

8. До участі в оцінці тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам Оголошення та формі тендерної пропозиції.

Найбільш вигідна тендерна пропозиція визначається серед тендерних пропозицій, які відповідають умовам цього Оголошення та умовам Тендерної пропозиції, згідно з критеріями оцінки, які зазначені у тендерній пропозиції.

Визначення переможця закупівлі відбудеться протягом 3 (трьох) робочих днів з дати завершення прийняття  тендерних пропозицій з можливістю продовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 3 (три) робочих дні.

Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру електронною поштою. 

Переможцю процедури закупівлі упродовж 5 (п’яти) робочих днів, з моменту визначення його/її переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про акцепт його/її пропозиції.

Фундація залишає за собою право вимагати від учасників конкурсних торгів (тендеру) додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації.

Учасники конкурсних торгів погоджуються з тим, що Фундація не повертає матеріали, подані на будь-якій стадії проведення конкурсних торгів.

Контактна особа: Катерина Дацко, виконавча директорка ГО «Фундація інституційного розвитку», електронна пошта: [email protected]

Доєднуйтесь  до процесу побудови доброчесних, ефективних та стійких інституцій — надсилайте свою кандидатуру!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.