bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БО «Українська освітня платформа» шукає Експерта/ку з міжвідомчої взаємодії
19.03.2024

БО “Українська освітня платформа” шукає  Експерта (ку) з міжвідомчої взаємодії.

Українська освітня платформа - всеукраїнська кроссекторальна мережа, яка об’єднує та підсилює спроможність регіонів країни, втілює інноваційні соціальні ініціативи, впроваджує технології, проєкти та освітні програми. Заснована у 2000 році у Львові (до 2021 року — БО “Львівська освітня фундація”). Спільнота національних партнерств БО “Українська освітня платформа” налічує понад 500 організацій, з яких 11 Опорних центрів та представництво у Дніпрі.

Про проєкт: 

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється в рамках проєкту «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми» впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) і буде проходити з січня 2024 року по червень 2025 року. В Консорціум входять: ГО «Українська мережа за права дитини»,  БФ СОС «Дитячі Містечка», ГО «Соціальна Синергія», БО «Українська освітня платформа».

 

Обов’язки:

1. Підготовка програми та матеріалів:
Скласти програму дводенного тренінгу з міжвідомчої співпраці для керівників/керівників та спеціалістів відповідних департаментів, постачальників соціальних послуг, членів MДК, які працюють з вразливими сім’ями та дітьми.
Підготувати наочні методичні матеріали.

2. Проведення тренінгу:
Підготувати та провести у громадах Чернігівської обл. (Ніжин, Бахмач, Мена, Куликівка, Бобровиця) дводенний тренінг з міжвідомчої співпраці для керівників та спеціалістів відповідних департаментів (охорони здоров’я, освіти, служб захисту дітей, НУО, місцевих органів влади, відкритого офісу тощо), постачальників соціальних послуг, членів MDT, які працюють з вразливими сім’ями та дітьми.
Вивчення обов’язкових тем: юридичні зобов’язання учасників, протоколи, підзаконні акти про міжгалузеву співпрацю, створення та функціонування мультидисциплінарної групи.
Тривалість: 2 дні тренінгу + 1 день на підготовку (15 експертних днів), лютий-квітень 2024 року.

3. Використання презентаційних форм:
Використовувати для роботи презентаційні форми проєкту.

4. Онлайн технічна підтримка:
Надати технічну допомогу онлайн у розробці протоколів про міжвідомче співробітництво, складанні документів, затвердженні громадою, консультуванні щодо впровадження, коригуванні проєкту після тестування, онлайн роботі у громадах - 25 експертних днів, квітень - травень 2024 року.

5. Надання звіту та матеріалів:
По завершенню проведених заходів надати Організатору звіт експерта, програму заходу, списки учасників, презентації, фото, 5 проєктів протоколів міжвідомчої взаємодії або додатків до них, листи подання на розгляд до місцевої влади.

 

Опис лотів активності:

Лот 1. Проведення тренінгу щодо міжвідомчої взаємодії

  • Підготовча дистанційна робота:

Ставка: 4500 грн/день

Тривалість: 1 експерт * 1 день підготовки * 5 громад (Ніжин, Куликівка - період січень - березень 2024; Мена, Бахмач, Бобровиця - період квітень - червень 2024)

Загалом гонорар: 22 500 грн

  • Офлайн робота:

Ставка: 4500 грн/день

Тривалість: 1 експерт * 2 дні * 5 громад (Ніжин, Куликівка - період січень - березень 2024; Мена, Бахмач, Бобровиця - період квітень - червень 2024)

Загалом гонорар: 45 000 грн

Лот 2. Здійснення експертної роботи з розробки протоколів направлення та координації ведення випадку (порядки міжвідомчої взаємодії): 

  • ставка 4 500 грн/ день

Тривалість:

  • 1 експерт* 5 днів * 5 громад (Ніжинська, Менська, Бахмацька, Бобровицька, Куликівська) у період квітень - червень 2024.

Загалом гонорар: 112 500 грн.

 

Вимоги:

1. Освіта: 

Вища освіта відповідного освітнього напряму.

2. Досвід тренерської роботи:
Не менше ніж 5 років досвіду тренерської роботи.

3. Досвід у сфері соціальних послуг:
Загальний досвід роботи у сфері соціальних послуг та соціальної роботи 5 – 10 років.

4. Досвід проведення заходів:
Позитивний досвід проведення заходів для надавачів соціальних послуг, членів міжвідомчих та міждисциплінарних команд від 3 до 5 років, в т.ч. онлайн.

5. Досвід розробки протоколів:
Досвід розробки протоколів міжвідомчої взаємодії, підготовки документів, погодження на рівні громади.

6. Знання національного законодавства:
Високий рівень знань національного законодавства щодо захисту прав дитини, створення та надання соціальних послуг для сімей з дітьми, зокрема, сімей, які виховують дітей з інвалідністю різного віку, сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, сімей, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

7. Розуміння мети роботи команди:
Розуміння мети й завдань роботи міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

8. Навички презентацій та документації:
Відмінні навички проведення презентацій, викладання та складання документації.

 

Умови роботи:

  • можливість стати частиною великого проєкту;

  • формат роботи за договором згідно кількості експертних днів.

 

Якщо Ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте:

  • резюме

з темою «Спеціаліст(ка) з розвитку мережі __Прізвище»  до 22 березня 2024 року 

на електронну адресу: [email protected] 

Кандидат(-ка) повинен(-на) мати можливість приступити до роботи  якнайшвидше.

При наявності, УОП може залучити успішного фахівця(-чиню) до закінчення фінального строку подачі заявок.

Контакти

  • Столярова Олена
  • тел. 0664819182

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.