bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з підготовки грантових заявок
29.04.2024

Мета Навчальної програми U&We Hub – допомогти жінкам-підприємницям отримати актуальні та практичні знання щодо запуску та розвитку власної справи, а також навчити впроваджувати елементи сталого розвитку та позитивного імпакту в бізнес-модель та операційні процеси. 

Навчальна програма U&We Hub для українських жінок-підприємниць реалізується Центром “Розвиток КСВ” за фінансової підтримки Global Giving. Партнери навчальної програми з підприємництва – Посольство Королівства Нідерланди в Україні, глобальний рух Buzz Women. 

Учасниці навчаються в програмі безоплатно. Ініціативи U&We Hub є соціально значущими, з метою підтримки жіночого підприємництва в Україні.

Термін надання послуг: травень 2024 – грудень 2024 (онлайн). 

Формат і місце надання послуг: індивідуальні онлайн-зустрічі з учасницями спільноти U&We Hub Івано-Франківська, Чернівців, Запоріжжя, Броварів (Київська обл.) і Гощі (Рівненська обл.) тривалістю від 30 хв. до 1 год. в Zoom. 

Зміст і розмір послуги

  1. Три індивідуальні онлайн зустрічі загальною тривалістю 3 год. (180 хв.) для надання консультацій з написання ефективних грантових заявок підриємицям, які прагнуть відкрити або розширити свій бізнес. 

Перша зустріч: аналіз з бізнесу підприємиці або бізнес-ідеї, рекомендація певного гранту або ознайомлення з умовами обраного жінкою конкурсу, вивчення документів і підготовленої заявки (за наявністю), надання рекомендацій по змісту заявки.

Друга зустріч: аналіз заявки, обговорення нюансів її подачі, перевірка підготовлених документів.

Третя зустріч: консультування з взаємодії з грантодавцями і партнерами, допомога у написанні відповідей на запитання донора, коригування заявки.

  1. Індивідуальна робота з документами протягом 2 год. (120 хв.): перевірка підготовлених паперів, внесення правок до заявки, надання письмових рекомендацій.  

Умови участі у тендері

  1.   Учасником/цею тендеру може бути фізична особа-підприємець/ниця, юридична особа, зареєстрована в Україні, не платник ПДВ (КВЕД 85.59 Інші види освіти, 85.60 Допоміжна діяльність у сфері освіти або 70.22 Консультаційні послуги). Просимо врахувати, що організація не оплачує додаткові платежі підприємця/ниці, такі як накладні витрати, податки, штрафи, пені.
  2.   Готовність працювати на умовах оплати по факту виконаної роботи та довгостроково, в тому числі підписання NDA.
  3.   Виконавець/иця, який/а має намір взяти участь у тендері, повинен/на надіслати заявку на електронну скриньку, вказану нижче. У темі листа необхідно зазначити «Тендер на закупівлю послуг грантрайтера/ки U&WE Hub», а також прикріпити наступні документи:
  • Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків);
  • цінову пропозицію вартості послуг у форматі: 
Назва послуги Ціна за 1 год. Загальна кількість год. Загальна вартість
1 Онлайн зустріч загальна для ознайомлення з бізнесом підприємиці, умовами грантового конкурсу, документами, чернеткою заявки, наданням рекомендацій тощо   3 (180 хв.)  
2 Індивідуальна робота з документами: перевірка підготовлених паперів, внесення правок до заявки, надання письмових рекомендацій   2 (120 хв.)  
  • резюме (підтвердити практичне вміння підготовки грантових заявок) та супровідний лист, в якому вказати, чому ми маємо обрати саме Вас, та контакти людей, які можуть рекомендувати Вас;
  • контактні дані;
  • рекомендаційні листи/сертифікати/відгуки.

У результаті тендерного відбору буде відібрано четверо надавачів послуг.

Відбір надавача/ки послуг буде здійснюватися шляхом порівняння цінових пропозицій та релевантності досвіду від учасників/ць конкурсного відбору.

Перемож(ни)цями конкурсного відбору по кожному Лоту стане учасник/ця, який/а надав/ла усі зазначені документи та пропозиція якого/ї набере найбільшу кількість балів. Угода про співпрацю укладається тільки з перемож(ни)цями тендеру.

Документи надсилати на e-mail[email protected] У темі листа необхідно зазначити «Тендер на закупівлю послуг консультанта/ки з написання грантів U&We Hub offline».

Заявки на участь у тендері  приймаються до 30 квітня 2024 року включно.

Про організацію:

Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади.

U&We Hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) – це спільнота свідомих підприємниць, які зацікавлені у розвитку власної справи, і стейкхолдерів, які готові підтримувати бізнеси жінок. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.