bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Ай да Яценюк, ай да молодець!   

Ай да Яценюк, ай да молодець!

Київ, 12.04.2011

11 квітня Арсеній Яценюк повідомив в своєму мікроблозі на Фейсбуці про власний героїчний вчинок — він вперше за 10 років заплатив штраф за порушення Правил дорожнього руху. В тому ж повідомленні пояснив, що ДАІшники хотіли його відпустити, та він наполіг: «депутатська недоторканність не повинна поширюватися на адмінпорушення». Далі, в коментарях, розтлумачив: «…вони протокол не хотіли писати, бо це порушення закону про статус Народного депутата і Конституції, у нас повна недоторканність». Окрім того, Арсеній порекомендував своїм колегам по ВРУ або не порушувати, або не прикриватись мандатом.

Не знаю, в курсі Яценюк чи ні, але, що в Конституції, що в Законі «Про статус народного депутата України» нічого не говориться про неможливість притягнення нардепа до адміністративної відповідальності — тільки про кримінальну. Тож, особисто мені, не зрозуміло в чому героїзм. Порушив — заплатив. І що?

Також мені цікаво, що ж означають його слова про перший штраф за 10 років. До цього часу він не порушував ПДД, чи просто прикривався статусом нардепа? Не зрозуміло. Але одне, як автомобіліст, я знаю точно — абсолютно не порушувати Правила дорожнього руху, як і будь-які інші правила, — неможливо… особливо в нашій країні… поки що…

Можливо я помиляюсь, але нічого, окрім самопіару, я тут не бачу.



Сподобалась публікація? Підписуйся на оновлення на моєму сайті!

Коментарі

Богдан Маслич   4754 дні тому   #  

мікроблоги - це мікросамопіар для мікропостатей від політики :) не зважайте, пане Андрію, продовжуємо будувати громадянське суспільство не зважаючи на ПДР та ДАІ :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.