bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Управління гнівом   

Визнання своїх помилок - важливий крок на шляху власного розвитку. Іноді в житті відбуваються ситуації, розуміння яких приходить тільки з часом. Спочатку тобі здається, що ти 100% правий, але згодом, аналізуючи подію, вчинок чи навіть просто слова, виникає бажання змінити все повністю чи хоча б частково.

Мій конфлікт з блогером якраз про це. За кілька днів після моєї йому відповіді я зрозумів, що погарячкував, висловлюючи власну реакцію занадто емоційно, чим сам ледь не перетворився на агресора, що ображає іншого.

Отже, Микола. Я вибачаюсь за свою емоційність. Дійсно, я не повинен нікого виховувати та навчати, як жити. Кожен живе як він вважає за потрібне - всі ми дорослі люди. Моя відповідь була дійсно імпульсивною, особливо деякі порівняння. Взагалі, я й досі не розумію і не приймаю твого ставлення до жінок, проте вибачаюсь, що дозволив собі перейти на особистий рівень, застосувавши образу.

Коментарі

Тимчук Тарас    4591 день тому   #  

Антоне, несподіваний поворот з твого боку. Як на мене, це чудовий приклад, як можна цивілізовано вирішувати конфлікти (у практиці громадських організацій - це взагалі може бути своєрідною інновацією). Сподіваюсь, до мордобою таки справа не дійде :)

  •   Пiдписатися на новi
Антон Альошин   4591 день тому   #  

Тарасе, всі "морди" цілі :) Раніше я би і сам від себе такого не сподівався, але я радий, що здатен розуміти свою імпульсивність і робити крок назустріч. Чого і бажаю всім читачам і читачкам ГУРТа ;)

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4591 день тому   #  

Антон і Марина Говорухіна надихнули на новий пост:) Зараз починаю, чекайте!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.