bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Переможці визначені!   

Цього разу 330 переможців вікторини за результатами запитання лютого отримають свої подарунки!

Ти не встиг взяти участь у вікторині Магістр Онляндії у лютому місяці? Не сумуй — вікторина продовжується! У тебе є можливість взяти участь, проявити винахідливість, увагу та кмітливість, правильно відповісти на запитання березня місяця та стати Магістром Онляндії.

Можливо, ти не знайшов своє ім’я серед переможців. Не переживай! Навіть якщо ти не виграв, ти також маєш можливість і надалі брати участь і, звісно, отримувати подарунки! Запитання березня місяця вже виставлені на конкурс, і подарунки чекають на тебе. Нагадуємо, відповіді можеш знайти на сторінках сайту Онляндії.

Кожного місяця вікторини на тебе чекають нові запитання та нові подарунки.Тобто кожен може брати участь та отримувати подарунки щомісяця. Розкажи про вікторину своїм друзям, та отримуйте чудові подарунки разом. Це так здорово! Приймай участь у вікторині заразТекст для посилання…! Стань магістром Онляндії!

Коментарі

Віталій Мороз   5157 днів тому   #  

Артуре, коли вже блоги перестанують бути майданчиком для проставлення офіційних новин від організацій?

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5157 днів тому   #  

реклама - двигатель торговли, хотя такие вещи нужно опубликовывать в новостях но идее

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   5157 днів тому   #  

Віталію, а хіба в своїх же блогах не можна про свої новини писати? Хіба блог не може розглядатися і як щось таке на кшалт міні-сайту організації, яка його зареєструвала? Ні? Можливо, є різні види блогів з різним призначенням? А "просвітіть", будь ласка, докладніше про те, що має бути в блогах?

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Мороз   5157 днів тому   #  

звісно, писати можна, що завгодно, але тоді дайте розрізнення між сайтом організаціії і блогом?

я називаю це зловживанням увагою читачів. Адже блог - це перш за все неформальне спілкування, а не звіти, декларації etc

Очікуєш побачити щось більш особисте, а заходиш - сухі слова

Коли у цьому прес-релізі Артура. звернення "Ти не встиг взяти участь" - я знаю чітко, тут бажання не поспілкуватися зі мною, а виконути свої статутні цілі - реалізуати проект.

пишіть про свої новини, але подайте це так, аби хотілося читати. по-людськи, зрештою, по-журналістськи:)))

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   5157 днів тому   #  

Зрозуміла, дякую, Віталію. А як бути з цим: "Блог (англ. blog, от «web log», «сетевой журнал или дневник событий») — веб-сайт, основное содержимое которого — регулярно добавляемые записи, содержащие текст, изображения или мультимедиа"? Здається, і Ви маєте рацію, і те, що написано в Вікіпедії. Там подано різновиди і різні функції блогу. Серед останніх комунікаційна, функція самопрезентації, розваг, об'єднання і утримання соціальних зв'язків, мемуарів, саморозвитку, психотерапевтична. Можливо необхідно, щоб власник певного ресурсу, де знаходяться певні блоги, якимсь чином окреслював їхню функціональність? А можливо і не треба цього робити?

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   5157 днів тому   #  

Якщо брати до уваги теоретичний бік справи, то Артур Кочарян ніби правильно все зробив, використавши одну з функцій блогу. Чи я не права?

  •   Пiдписатися на новi
Артур Кочарян   5157 днів тому   #  

Уважаемые коллеги! Большое спасибо за такую активность.
Лилия, благодарю, что "заступились". Спасибо.
Виталий, спасибо за то, что открыто высказываете СВОЕ мнение.
Почему я это делаю? Не поверите... Я хочу, чтобы Вы знали про программу Онляндии. Знали и были в курсе. Виталий, ведь Вы все равно не примите участие в этой викторине? Не так ли? Примут те, кто хочет. И большинство участников вообще не знает про сайт Гурта (это школьники). Вот и все. Ларчик просто открывался.
Спасибо Вам, что читаете мои блоги! Ведь про каждого из нас "тут" у каждого из нас сложилось свое мнение. Или я неправ?

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   5157 днів тому   #  

Правы, правы :-)) Даже не только сложилось, а и разложилось по диаграммам :-)))))))) А по поводу Онляндии - никак не пойму: я, не учитель и не родитель детей группы риска, разве могу принять там участие? Наверное, что-то не так поняла :-(

  •   Пiдписатися на новi
Артур Кочарян   5156 днів тому   #  

Лилия, спасибо за ответ.
Онляндия программа не только для детей, учтьелей, но и родителей. Группа риска - это сколько лет ребенку? Вы уверены, что являетесь уверенным пользователем интернета и знаете как себя защитить от всех его опасностей? Примите участие в викторине "Магистр Онляндии" и узнайте...
Также я хочу просто задать несколько вопросов для вас. Вы размещаете свои фото в Интернете? Указываете в анкетах свой адрес или (и) телефон? Вы случайно не пользуетесь "крякнутыми" программами? а какой у вас антивирус? Как много спама получаете? знаете что есть почта ВООБЩЕ без СПАМА?
Спасибо за Вашу активность!

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Мороз   5156 днів тому   #  

Лілія, тоді може це блог проекту Онляндія? Але на Гурті нібито блоги живих людей:))

Артуре, у ваших словах є багато розумного. Будь-яке згадування - це PR, а піар працює тільки на користь того, про кого / що згадується

але ви далі продовжуєте рекламувати:)
є ще така категорія, як нецільова аудиторія, до неї відношуся, сам викладаю щодо інтернету. успіхів!

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   5156 днів тому   #  

Под группой риска имела в виду вообще детей. Любого возраста. Фото, адрес, № телефона и т.д., конечно же, размещаю - таковы "правила игры" третьего сектора. Спама не получаю вообще, ни на один из 3-х почтовых ящиков. Про "крякнутые" программы - не сильна в этом, даже не совсем понимаю о чем речь, хотя слово такое слышала не раз. А зачем инфа про антивирус?

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5156 днів тому   #  

злой вирус пролезет в комп и "чпокнет" пользователя по полной... а малолеток "чпокать" низзя по Укр законам.....))) для этого и нуна антивирус.... долой компы! да здравствуют калькуляторы, счёты и печатные машинки!!! долой инет, да здравствует Укрпочта))))

мдя)))

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5156 днів тому   #  

а по сути, взрослые никак не хотят смириться с техническим прогрессом, данный вопрос уже давно нужно ввести в систему образование и без всяких нервов объяснять данные вопросы. тем более тех.прогресс не стоит на месте, уже появились электронные книги (аналог кпк с большим экраном) куда можно загружать книги в электронном виде. тем более если такая технология будет внедряться в школах, отпадет надобность в огромном количестве учебников и экономии огромного ресурса деревьев;)) так что от компов (или их модификаций) общество никуда не денется)))

  •   Пiдписатися на новi
Артур Кочарян   5156 днів тому   #  

ну да, Егор, в школе и вам навреное говорили, что пить и курить вредно. Сейчас в школе говорят и про секс подростковый (что этого лучше не делать). И что - помогает? Неа, непомогает. Я в образовании уже более 10 лет и скажу - традиционная система НИЧЕГО не поменяет.
По поводу пиара. Уважаемые коллеги, а чем мы все тут занимаемся? ПИАРОМ. Себя, своих организаций, программ и т.д. я лично пиарю себя. и блог МОЙ, а не программы. это моя точка зрения. большое спасибо всем вам, что пишите. Вы - молодцы!

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5156 днів тому   #  

давно пора было создать панель кнопок с переходами на сайты других НГО, так намного проще было бы. А по факту - вот я как раз над этим и бьюсь - что ТАКОЕ сделать, что-бы изменить инертность общества, постараюсь сообразить "на троих", то есть коллективную идею, в котором будут принимать участие многие НГО, ибо как не странно, НГО довольно пассивны и представляют сами по себе маленькие закрытые структуры, к сожалению. Мысль уже созрела, теперь нужно воплотить на бумаге.

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Мороз   5153 дні тому   #  

Артуре, якщо ви переконані, що ми усі тут займаємося піаром - то помиляєтеся, Ви ж можете робити ще й щось корисне іншим:) наштовхувати на ідеї, давати корисні лінки, піднімати справді гострі тематики

як би усі займалися піаром (давати звіти про свою роботу), блоги на Гурті вмерли б

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.