bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Проведення тверезого Нового Року та Різдвяних Свят!   

Ось хочу поділитися цікавим фактом? який я почув на відкритій групі Ал-Анон:
Виявляється що зустрічати Новий Рік із келихом шампанського у бувшому срср розпочалося здається з 1956 року, коли на “голубий” екран вийшов фільм… (завтра допишу)
Діячі срср - популяризували зустріч Нового року! фільм називається “Карнавальная ночь” з Л.Гурченко в головній ролі. Бувалі кажуть що після цього “середній обиватель срср” на Новий Рік завжди розпочинає із шампанського!…? це ставало дедалі модно та “круто”! дістати пляшку шампанського для багатьох було престижно! - ось приклад магії “голубого екрану".

Коментарі

Лілія Дмитренко   4872 дні тому   #  

Ми з чоловіком теж зустріли тверезий Новий рік :-) Чекаємо на продовження історії.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4872 дні тому   #  

http://studic.info/kuriozi/u_zaporizhzhi_ponad_pivsotni_lyudei_stribnuli_z_mosta_szob_ubiti_v_sobi_boyaguzlivogo_krolika.html

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4872 дні тому   #  

уточнення з 1956р. коли, діячі срср - популяризували зустріч Нового року! фільм називається "Карнавальная ночь" з Л.Гурченко в головній ролі.
Бувалі кажуть що після цього "середній обиватель срср" на Новий Рік завжди розпочинає із шампанського!...? - ось приклад магії "голубого екрану".

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Федотова   4866 днів тому   #  

Егеж, а оті "латентні" алкоголіки, про яких пише пан Єгор Кравчук, саме шампанським з "Карнавальної ночі" спилися... Любі друзі, проблема не в Гурченко з келихом, а в відсутності впливу духовних інституцій на суспільне життя. Я маю на увазі церкву. Бо ми всі знаємо, що стає з державою , коли третій сектор недорозвинений, вибачте. І наслідками духовного падіння є саме недодіяльність (не хочу казати бездіяльність) церкви тривалий час, і до революції в тому числі, бо і її б не сталося...
Треба почати з себе. Відмовитися від спирту не тільки в Новий рік, а щоб дитина його в хаті не бачила, кожну неділю - до християнської громади, щоб зрозуміти, чому я повинна собі в спирті відмовляти. І не торкатися, бо зараз не той час, щоб можна було "по-трошку". Неможна.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4821 день тому   #  

...ой, я забув за цю тему.... хоча інформації маю предостатньо...

1. одна група у складі 12 осіб, з числа виздоровлюючих алкоголіків вирішила зустріти новий рік у горах Карпатах. У хатині лісника. Здається, десь на схилах Драгобрат. Маю фотки, але з етичних міркувань виставляти на показ не буду. Спробую описати: яскраве сонце, разючо-білий сніг. лижник відповідно у черевиках, у модних лижах, рукавиці, і вінок з ялівця на поясі... - це все що на ньому було...
екстремально забавлялися виздоровлюючі з Києва, Полтави, Чернігова, Мінська, Львова, і одиин з Польщі.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4821 день тому   #  

2. інша група з числа виздоровлюючих забавлялася в приміщенні однієї з громадських організацій... менш екстремально але забавлялися до ранку.
Я теж серед ночі приїхав їх привітати. У ролі ведучої, мій колега, соціальний працівник Марина Маневская. (на фото)
https://lh3.googleusercontent.com/_Nk077FW_mAs/TWH7UZDsihI/AAAAAAAABvw/7iQVyfyMHQI/s512/100_1644.JPG

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.