bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Як перетворити слово на потужну зброю? (+відео)   

Слова - найсильніший наркотик, який використовує людство. - Р. Кіплінг

В правозахисному русі чомусь досі існує абсолютно незрозуміле переконання - «правозахисникам PR не потрібен». Будь-які аргументи щодо хибності таких думок пропускаються крізь вуха. І це набридло.

Центр інформації про права людини вирішив не витрачати час, переконуючи опонентів у необхідності і важливості формування репутації (а саме цим займається PR). Працювати потрібно з тими, хто до цього готовий. Навчати потрібно тих, хто цього хоче.

17 жовтня ЦІПЛ розпочав серію тренінгів для PR-менеджерів/активістів правозахисних організацій. Відкрити навчання ми запросили легенду українського та російського копірайтингу, авторку бестселера «Настольная книга копирайтера» Єліну Слободянюк.

Мабуть вперше в Україні правозахисників навчали мистецтву створювати тексти. Тексти які викликають емоції, які позбавлені зайвих слів і спрямовані на те, щоб позиція вашої організації була зрозуміла не тільки членам вашої організації.

Слово – це сила, потужність якої ми практично не використовуємо. Але знання про це – перший крок до результатів, яких ми прагнемо досягти.

Зрозуміло, що під час тренінгу, який тривав майже 2,5 години, ніхто не стане Олександром Пушкіним чи Ліною Костенко. Але Еліна Слободянюк вказала напрямок, куди треба рухатись, у кого і чому навчатись. А якщо знаєш чого прагнути – легше досягати поставлених цілей.

Центр інформації про права людини і надалі запрошуватиме найкращих PR-менеджерів, маркетологів і копірайтерів України для того, аби вони ділилися своїми знаннями з громадськими активістами.

“Якщо бажаєш, щоб світ змінився, - сам стань цією зміною” сказав Ганді. Сподіваємось наша організація озброїть вас знаннями і надихне змінити світ на краще.

Додаток: відео з тренінгу



Коментарі

Марина Говорухіна   4566 днів тому   #  

за проханням тренера відео було скорочено :)

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   4562 дні тому   #  

а багато скоротили? про що там ще було?

  •   Пiдписатися на новi
Марина Говорухіна   4561 день тому   #  

там ще був ексклюзивний матеріал, який увійде в нову книгу Еліни, яка вийде аж в 2012 :)

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   4560 днів тому   #  

ну, тоді й за це дякуємо, Марино

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.