bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Все, що нас не вбиває – робить нас лише сильнішими   

Життя… Ніколи не знаєш, що від нього можна чекати. В ньому присутні як позитивні, так і негативні моменти. Інколи здається, що от тих, негативних , занадто багато. Бувають важкі дні, інколи тижні, а то й місяці. Звалюється все й одразу, от так, як сніг на голову. От і міркуєш, як цю всю купу розгребти, як вирішити всі проблеми найправильнішим шляхом. Буває й таке, що тобі здається наче виходу з ситуації немає, а насправді він є, адже безвихідних ситуацій не існує. Правда не всім дано отой вірний шлях знайти, не у вcіх вистачає терпіння і сили дійти до кінця, до переможного кінця. Все залежить від самої людини, від її налаштувань та поглядів на життя. Правильно кажуть, що все в наших руках. Саме так, лише ми є господарями свого життя, лише ми можемо вирішувати, що і як нам робити.
Кожен в своєму житті робить вибір, вибір того, чим йому займатись. Трапляється і те, що просто доводиться робити ті речі, які тобі недовподоби. Але, що зробиш. Є таке слово « потрібно». Потрібно і все. І до цього слід звикнути. Необхідно все навкруги сприймати так, як воно є насправді, подобається нам це чи ні. Слід сприймати життя, як належне. Мабуть даремно намагатись змінити вже давно написані закони життя, стереотипи. На мою думку, це лише даремно потрачений час ,нерви і зусилля. Але можна і спробувати, а можливо щось і вийде.
На всі ситуації потрібно дивитись з позитивом, з посмішкою. Можливо це і не змінить нічого, але кажуть в народі, що так легше жити.
Як не крути, а ми – керівники свого життя. І намагаємось його зробити таким, яким нам хочеться і мріється. Звичайно, хочеться все і одразу. Але так, на жаль, не буває. Потрібно трішки зачекати, докласти всі свої сили, і ми матимемо те, що так давно хотіли.
Лише від нас самих залежить як ми житимемо, боротимемося чи просто опустимо руки . Це вже вирішувати лише нам.

Коментарі

Анатолій Рекун   5186 днів тому   #  

Сила, або психічна енергіяі у людини може бути як (-) так і (+). Тож однозначно, що все робить нас сильнішими, інше питання з яким знаком ця сила до нас приходить. Я б навіть думаю, що в самій назві обмежень не має бути. Більш того. Навіть те що нас вбиває, робить нас сильнішими (для душі та духу) немає різниці живе буде фізичне тіло чи ні. Хтось пройшов повз пожежу і не кинувася спасати людей, а хтось це зробив. Один залишився живий, інший ні. Але як для інших людей, так і для самої людини при цьому не має різниці живий він залишився чи мертвий, якщо він це зробив.

  •   Пiдписатися на новi
Галина Чайка   5186 днів тому   #  

широкий філософський діапазон роздумів, від фаталізму до екзистенції.

  •   Пiдписатися на новi
Юлия Григорчук   5184 дні тому   #  

Насправді, життя таке, яке воно є, і не треба з ним боротися! Краще посміхатися долі і робити те, чого прагне серце. А сила та наснага прийдуть.

  •   Пiдписатися на новi
Бородіна Тетяна   5184 дні тому   #  

Все, що з нами відбувається, всі люди, з якими ми зустрічаємося - це все нас чомусь вчить. І від нас залежить, яке "резюме" ми напишемо :-)

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5183 дні тому   #  

Виздоровлюючі алкоголіки - це люди, які вчаться жити. Вчаться жити ділячись силами, знаннями та надіями. Вчаться жити по новому, без алкоголю, та з постійною (щоденною) роботою над собою, своїми вадами характеру, які людину привели до алкоголізму.
... у спілкуванні з виздоровлюючими алкоголіками я познайомився з чоловіком, який фіксує та колекціонує власне такі події у своєму житті, які роблять людину сильнішою, впевненішою, розумнішою і т.д.. З його слів, спочатку йде спокуса власного его, випивки, грошей, будьщо, - і якщо людина зорієнтувалася, що й до чого, справилися з власними вадами, імпульсивним необдуманим потягом, та не запила, - цей чоловік відмітив, що через якийсь час отримує приз! Приз у вигляді здійснення мрії або бажання. Таких випадків у нього більше 10!...
Взагалі я мабуть також буду колекціонувати - успішні історії!!! Історії про перетворення "гидкого каченяти" ...

  •   Пiдписатися на новi
Бородіна Тетяна   5183 дні тому   #  

А мне почему-то сейчас вспомнились слова, к сожалению, не помню кто автор, о том, что самая большая потеря, с которой сталкивается взрослый человек - это упорство. Никто не видел ребенка, который не научился ходить, хотя ему и пришлось сто тысяч раз упасть. Он упорно и настойчиво шел к цели, а мы взрослые, очень часто слушаем всех и вся, вместо того, чтобы двигаться к цели. Так что, Господа, давайте чаще учиться у детей упорству, находчивости, непосредственности и ОПТИМИЗМА.

  •   Пiдписатися на новi
Юлия Григорчук   5180 днів тому   #  

Я думаю, что для реализации цели необходимо чёткое намерение – беспрекословное внутреннее желание достичь чего бы то нибыло. Силой воли можно истязать тело, сломить дух, а душа будит страдать от несправедливости. А от этого мало толку. Сложно изучать французский, когда хочется есть или спать. 

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.