bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Нові можливості для блогерів порталу ГУРТ   

1 вересня 2009 року на порталі ГУРТ зявився новий сервіс - БЛОГИ. Можна сказати, матимемо невеличке свято. Протягом цих трьох років активність у блогах була різною, хтось активно писав на початку, потім несподівано кудись зник. Хтось зробив свій перший блогозапис (можливо почув десь на тренінгу, що кожен будівельник громадянського суспільства, який себе поважає, має вести блог :)), і потім зрозумів, що не має що сказати читачам і обмежився одним блогозаписом. А хтось навпаки тільки зараз починає розуміти, чим відрізняється формат блогу від прес-релізу як можна використовувати блог в приватних чи інтересах власної організації.

І ми насправді вдячні усім тим, хто в цікавий і зрозумілий іншим читачам спосіб стимулює у своєму блозі чи в коментарях плідні та змістовні дискусії.

Але скільки себе памятаю, завжди у блогерів були нарікання (справедливі) щодо функціоналу порталу - незручна панель форматування, відсутність можливості вставити нормально картинку чи відео. Що вже казати про бажання блогера знати, хто  ж читає його блогозаписи.

Завдяки фінансовій підтримці Шведського агентства з питань розвитку та співробітництва у ГУРТа нарешті зявилась непогана можливість виправити ситуацію з юзабіліті на порталі. І перші кроки в цьому напрямку ми вже зробили. Почали з блогерів :).

Ми замінили панель форматування в адмінці блогерів і тепер вона дозволяє таке:

Вставка зображень

Нова панель форматування

 

Вставка фотогалереї

 

 

Вставка відео

 

 

Вставка онлайн-потоку (наприклад, з ustream)

 

Вставка презентацій

 

Вставка документів

 

Вставка опитувань

Якщо Вам цікаво отримувати відразу свіжу і лише корисну інформацію, підпишіться на мій блог :)

У планах є ще деякі цікаві нововведення, але перед тим як починати їх реалізацію, хочемо зрозуміти, що здійснена інвестиція у модернізацію порталу справді допомагає користувачам. 

Коментарі

Ігор Алексєєв   4258 днів тому   #  

Прекрасно, дуже дякую.
Інвестиції у юзабіліті, на мою думку, майже завжди виправдані :)

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4203 дні тому   #  

як вже могли помітити користувачі порталу, нещодавно ми запровадили деревовидні коментарі з можливістю оцінювання, виправили баги, які дозволяли появу повторних коментарів і пришвидшили завантаження сторінок порталу. Сподіваюсь, користуватись порталом стало ще зручніше )

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Шмігельський    4200 днів тому   #  

так справді цікавіше коли дописи підтримують чи ні

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.