bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

ТОП30 неурядових брендів, які використовують портал ГУРТ: вдячність   

Цікаво було спостерігати за розгортанням дискусії навколо блогозапису ТОП100 неурядових брендів, які публікуються на ГУРТі. Спочатку - мовчанка. А потім - жвава дискусія та несподівана розвязка - Фундація князів благодійників Острозьких вирішила розрахуватись за перше місце в рейтингу, зробивши благодійну пожертву на розвиток порталу ГУРТ. Зрозуміло, перше місце в рейтингу і лідерство зововязують діяти по-лідерськи. Хоча до дискусії на порталі під цим блогозаписом ніхто з Фундації так і не приєднався. 

Думаю, у дискусії про фінансову підтримку користувачами порталу, ще буде продовження. А тим часом, хотілося б глянути на цей рейтинг з іншої сторони.

Я вирішив передивитись сайти 30 організацій, які фігурують у топ-частині рейтингу, чи є там хоча б якась згадка про ГУРТ (інформаційни партнер, дружня організація, користуюсь порталом ГУРТ, новинний інформер, банер)

Результати моніторингу.

Прикольна інфографіка :))?

Я думаю, проблема далеко не в грошах, про що постійно люблять говорити окремі користувачі порталу.

пісі. Схоже, у модераторів порталу ГУРТ зявився хороший фільтр для процедури модерування новин :). І якщо Ваша новина чомусь не зявляється на порталі ГУРТ, загляньте для початку у цей блогозапис :)

Коментарі

Лиховид Олег   4265 днів тому   #  

Цікаве дослідження, а тим більше результати. Нігде правди діти, справа, як завжди, не в грошах, а у голові. Хоча є й таке: чому ти такий бідний, якщо такий розумний? Це питання не до ГУРТу, а так, загадалося у звязку із розумом і грошима. Висновок: коефіцієнт кореляції між цима двома поняттями, мабуть, невисокий, а шкода.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4264 дні тому   #  

Юрист Павло Ткач перевірив інформацію, опубліковану вчора у моєму блозі і виявив, що на сайті УНЦПД все таки є посилання на ГУРТ. За ретельне та уважне читання - величезна подяка!

  •   Пiдписатися на новi
Игор Лисенко   4264 дні тому   #  

Цiкаво ...

  •   Пiдписатися на новi
Богдана Стельмах   4264 дні тому   #  

Щойно ознайомилася з рейтингом і, відповідно, роздумами на тему Тараса... Колеги, ось що я вам скажу, аби не вдарятись у філософію, чому не відбувалося добровільних внесків: в умовах представництва ГО на цьому порталі варто вказати мінімальний внесок з обов"язковою щорічною платою. Переконана, це буде дієво і справедливо. Проте, розмір внеску має бути в розумних межах (можна на цю тему подискутувати).

  •   Пiдписатися на новi
Богдана Стельмах   4264 дні тому   #  

крім того, варто розмістити код кнопки ГУРТу, яку кожна ГО може поставити на своєму сайті

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4264 дні тому   #  

Богдано, дякую за коментар! Ми вже трохи рухаємось у цьому напрямку :) https://gurt.org.ua/blogs/%D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%81%20%D0%A2%D0%B8%D0%BC%D1%87%D1%83%D0%BA/973// Щодо кнопок порталу, то вони доступні для завантаження і в розділі про ГУРТ (цей розділ входить у топ10 сторінок, які найчастіше переглядаються на порталі) і про портал, або можна взяти за цієї адресою https://gurt.org.ua/banners/. Тобто кнопки розміщені. на ГУРТі, але не на зазначених вище сайтах організацій:)

  •   Пiдписатися на новi
Богдана Стельмах   4264 дні тому   #  

Ситуацію виправила :-) http://volynpressclub.org.ua/
Щодо фінансової підтримки, Тарасе, то посилання на блог відповіді не дало - там зовсім інша дискусія. Пропоную створити опитування - скільки ГО готові вкласти в підтримку сайту ГУРТу...

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Ямщикова   4264 дні тому   #  

прочитала кілька разів - нічого не зрозуміла. що таке "неурядові бренди"?
судячи зі списку, це (на 95%) назви ГО. так чого ж не називати речі своїми іменами?

ані я особисто, ані переважно більшість тих організацій, що виписана в моєму профілі, на участь у рейтингу не претендуємо. перепрошуємо, ми отим, рейтингом в сенсі, не міряємося.
тому прошу не шукати у моїх словах претензію.
не знаю як там рейтинг формувався, але.
на блозі "Архітектурне та естетичне обличчя Херсона" стрічка новин ГУРТа крутиться ще від царя Гороха.
не заради рейтингу. а тому, що адмінгрупа блогу колись вирішила, що це буде цікаво і корисно відвідувачам блогу. сподіваюся, так воно і є.
на жодні преференції з цього приводу ми не розраховуємо. бо це треба нам, а не ГУРТу, як я розумію.
принагідно дякую за зручну можливість оперативно читати новини.

чи знає ГУРТ про цей випадок користування його послугами? не певна. хоча міг би. я в різних контекстах розповідала про цей спільний ресурс для громадських потреб (блог "Архітектурне обличчя") на регіональному ярмарку в Запоріжжі.
ну, а як не знає - то ось лінк: http://arch-x.blogspot.com
раптом буде корисно. чи приємно (в сенсі - побачити свою стрічку)

  •   Пiдписатися на новi
Петро Волинь   4251 день тому   #  

Якщо не помиляюсь, керівником Фундації Острозьких є пан Руслан Краплич. Так от, від імені громадськості Рожищенського району Волинської області заявляємо,що пан Краплич є головою виборчої кампанії пана Сергія Мартиняка, "єдиного правильного" кандитата у народні депутати по № 20 у Волинській області від партії влади. Дуже прикро, що шанований в громадських колах, як неупереджений громадський діяч, керівник антикризових програм фонду Відродження, пан Краплич бере участь у передвиборчому роздаванні грантових подачок від представника діючої адміністрації з метою отримання політичної вигоди та роздає так звану "політичну гречку" у розмірі ініціатив його кандидата у розмірі 5 тисяч гривень наївним громадським організаціям Волині, які повірили його чесному слову та доброму імені. Закликаю громадськість України ігнорувати продажних представників громадського сектору у реалізації власних проектів та ініціатив! Ми не гасаємо за мільйонами, якось обійдемось без них!. Єднаймося, друзі, нас багато!
P.S. Без жодної політики, Володимир.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.