bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс «Захисти дику природу. У фокусі!»
24.11.2012

19 листопада 2011 року стартував фотоконкурс «Захисти дику природу. У фокусі!». Фотоконкурс реалізується як додаток у соціальній мережі Facebook. Українці мають змогу претендувати на призи - фотоапарати, фото принтер, екскурсію до дельти Дунаю й інші, надавши на розсуд глядачів і організаторів фотографії диких тварин України та світу.

Все, що ми робимо, має вплив на навколишнє середовище. Але ми так зайняті повсякденними справами, що зазвичай не бачимо, як змінюється природа навколо нас. І вже зовсім непоміченими залишаються брати наші менші, що крокують, летають та плавають по просторах України. Багато українців навіть не здогадуються, які тварини населяють наші степи, ліси та ріки. Тому завдання конкурсу - привернути увагу до тварин України та світу. Фотоконкурс «Захисти дику природу. У фокусі! » - це можливість для кожного показати своє бачення краси природи і поділитися ним з іншими.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно завантажити світлину із зображенням дикої тварини у додаток спільноти WWF в Україні на Facebook  і додати короткий опис про те, чому важливо захищати дику природу у наш час. Учасники мають можливість виграти подарунки за найкращі світлини, а також, за найкращий опис до фотографії.

Ті ж, хто не бере участь у конкурсі, можуть просто насолодитися фотографіями та віддати свій голос за одну з них. Фотограф, світлина якого набере найбільшу кількість голосів, отримає «Приз глядацьких симпатій».

Фотоконкурс триватиме з 19 листопада до 16 грудня 2012 року. Тому організатори запрошують усіх поділитися своїми чудовими фото, щоб виграти один з подарунків.

Така своєрідна «фото-турбота» - це перший крок до збереження природи. Час вийти на мирне полювання, «озброївшись» фототехнікою!

Додаткова інформація: "Захисти дику природу. У фокусі!" - спільний проект представництва Всесвітнього фонду природи WWF в Україні та компанії Canon.

Контакти

Коментарі

Віктор Оліфіров   4182 дні тому   #  

Шановні, а браконьерам цей конкурс може стати "в нагоді" для винищення решток звіра і птаха, чи вони не ходять на виставки і у Фейсбук?!

  •   Пiдписатися на новi
Куракіна Катерина   4182 дні тому   #  

Вікторе, будь-яку інформацію можна використати з доброю чи поганою метою. Ви же не будете винуватити Червону книгу чи енциклопедію, що вони сприяють браконьєрству.

  •   Пiдписатися на новi
Нишкур Тетяна   4179 днів тому   #  

Конкурс полезный и необходимый.

  •   Пiдписатися на новi
Сумщенко Ірина   4178 днів тому   #  

Принаймі, покажемо, що у нас є поки що захищати))))Або дехто впевниться- що вже нічого ( в його районі) захищати.В будь-якому випадку конкурс приверне увагу до проблеми захисту природи!!

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Коновалов   4176 днів тому   #  

Дуже важливий захід і тема конкурсу. Ми є часткою природи. Захистимо залишки дикої природи від злих людей і врятуємо природу для наших дітей, які поки ще маленькі і беззахисні у цьому світі, як і тваринки, на яких потрібно зглянутися. Євгєн Вєга та Михайло Коновалов.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.