bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьми участь у Національному конкурсі “Волонтер року”
05.12.2012

Благодійний фонд Центр волонтеріату «Добра Воля» у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ оголошують про проведення Національного конкурсу «Волонтер року 2012»

Мета конкурсу

Конкурс «Волонтер року» проводиться з метою визнання праці волонтерів та небайдужих громадян, які впроваджують зміни у своїй громаді, а також для більш активного поширення та популяризації волонтерства у всіх регіонах України.

Учасники конкурсу

У конкурсі можуть взяти участь фізичні особи, які займаються або займалися волонтерською діяльністю  у громадських, благодійних організаціях, державних установах або в ініціативних групах на території України з 1 січня по 31 грудня 2012 року

Заявки на участь у конкурсі від осіб, які волонтерують в комерційних, релігійних, політичних та міжнародних організаціях, не розглядаються.

Визнання праці волонтерів буде здійснено у таких номінаціях:

  • Кращий волонтер року у сфері соціального захисту населення
  • Кращий волонтер року у сфері охорони навколишнього середовища
  • Кращий волонтер року у сфері освіти та виховання
  • Кращий волонтер року у сфері мистецтва та культури
  • Кращий волонтер року у сфері охорони здоров’я та здорового способу життя
  • Кращий волонтер року у сфері захисту прав людини та представлення інтересів громадян

Порядок проведення конкурсу

Національний конкурс «Волонтер року 2012» буде проведений в два етапи:

  • «Номінування». В межах цього етапу, який триваєз 5 грудня 2012 року по 31 січня 2013 року, для участі в конкурсі кандидатам необхідно подати свою кандидатуру, заповнивши онлайн-заявку.
  • «Конкурс волонтерських історій 2012 року». На цьому етапі, який триває з 15 лютого по 15 березня 2013 року, всі надіслані і прийняті до участі  в Конкурсі роботи оприлюднюються для ознайомлення на веб-сайті http://www.volunteering.org.ua/.

Визначення переможців

Усі роботи оцінюються Експертною комісією у складі представників Організатора та партнерів Конкурсу, а також проводиться он-лайн голосування для визначення трьох переможців у кожній номінації.

Церемонія винагородження переможців відбудеться в місті Києві у квітні 2013 року.

Контакти

Коментарі

Віктор Шаховський   4140 днів тому   #  

А як бути коли я сам голова громадської організації,але я більше як громадянин займаюсь волонтерською діяльністю у сферах, соціального захисту і захисту конституційних прав громадян. Я можу подаватити заявку на себе?

  •   Пiдписатися на новi
Віктор Шаховський   4139 днів тому   #  

Ура!!! Сьогодні отримав перемогу у дворічній війні з владою, на сесії райради прийнято нові норми на централізоване опалення, які забезпечать справедливу оплату всіма отримувачами субсидії, за надані послуги по теплозабезпеченню.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.