bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Номінуй найкращих блогерів порталу ГУРТ на конкурс The Bobs-2013!
07.02.2013

Мабуть, кожен помітив системну появу значущих та суспільно корисних блогозаписів на порталі ГУРТ, навколо яких розгортаються цікаві дискусії. Радує, що з кожним роком Спільнота блогерів порталу ГУРТ зростає не тільки кількісно, а й якісно!

Оцініть внесок блогерів порталу ГУРТ у розвиток ефективної комунікації в громадському секторі та номінуйте на конкурс The Bobs-2013 найкращих, на Вашу думку, блогерів порталу ГУРТ!

Як?

  1. Перейдіть за посиланням http://thebobs.com/ukrainian/.
  2. Увійдіть на сайт через один із запропонованих шляхів.
  3. Запропонуйте блог для The Bobs-2013.

Про конкурс The Bobs-2013:

До 6 березня 2013 року приймаються пропозиції для відзначення призами дев’ятого конкурсу The Bobs. Призами конкурсу The Bobs нагороджуються блоґи та сайти, які створюють і збагачують відкритий інтернет-дискурс у контексті свободи думки і слова. Ця щорічна нагорода була заснована у 2004 році з метою відобразити різноманітність і зростаючу важливість нових форм комунікації в інтернеті, звернути увагу на видатні приклади і стимулювати міжнародний діалог про ці медіаформи.

Пропозиції мають бути написані однією з 14-ти мов (українською, арабською, бенгальською, китайською, німецькою, англійською, французькою, гінді, індонезійською, перською, португальською, російською, іспанською або турецькою) та відповідати одній із 34 номінацій конкурсу.

Достатньо номінувати кожного кандидата один раз. Частота номінування не має жодного впливу на шанси перемогти,  тому що фіналістів обиратиме журі.

Дізнатися більше про конкурс можна за посиланням.

До користувачів порталу ГУРТ: Я запропонувала блог Олександра Алієва! А Ви?

Коментарі

Олександр Равчев   4098 днів тому   #  

Несомненно на ГУРТе ведут блоги хорошие люди, и номинировать их нужно. Хотя я лично подавал других участников. Как лучшего микроблогера - @khanasV, лучшую кампанию в соц.сетях - "Волю Павличенко" и лучший блог "Франкенштейн".
Сам сайт ГУРТ можно подавать как инновацию.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.