bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит пропозицій для участі у тендері для проведення опитування
04.03.2019

Міжнародна організація з міграції запрошує профільні НУО та компанії до висловлення своєї зацікавленості у якості імплементуючого партнера для проведення опитування проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей».

Міжнародна організація з міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО)/ компанії до висловлення своєї зацікавленості у якості імплементуючого партнера для проведення опитування на рівні домогосподарств ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей в межах проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей» за фінансування Європейського Союзу.

Метою діяльності є проведення дослідження, у т.ч збір та аналіз інформації щодо комплексного профілю та основних потреб ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей у Київській, Львівській та Дніпропетровській областях для забезпечення можливості розробки обґрунтованих середньо - та довгострокових рішень щодо розв’язання проблем ветеранів та їхніх сімей.

МOM запрошує НУО /кваліфікованих постачальників послуг подавати проектні пропозиції та бюджети до них для впровадження вищевказаної діяльності.

Проект буде втілено за наявності необхідного фінансування.

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про мету, завдання та строки реалізації проекту. Бюджет пропозиції має подаватися у гривні без ПДВ. Пропозиції з ПДВ будуть відхилені.

Важлива інформація для НУО /кваліфікованих Постачальників Послуг:До участі у тендері допускаються Компанії, які є не платниками ПДВ та Неприбуткові організації (НУО (Неурядові/Громадські організації), БО (Благодійні організації)). Разом з оригіналом тендерної пропозиції Компанії, зацікавлені в участі у тендері надають відповідні документи, що підтверджують статус платника єдиного податку.

Партнер-виконавець обиратиметься відповідно до процедур відбору за принципами якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

a)      Запрошення до участі;

b)      Інструкція для партнерів-виконавців;

c)       Додаток 1 – Технічне завдання;

d)      Додаток 2 –  Інформаційний листок  учасника та Кодекс поведінки постачальника;

e)      Додаток 3 – Шаблон Угоди про реалізацію проекту;

f)       Додаток 4 – Форми проектної пропозиції;

g)      Додаток 5 – Бюджет проектної заявки – стандартні форми;

h)      Додаток 6 – Інструкція щодо проведення закупівель для виконавчих партнерів МОМ;

i)        Додаток 7 – Декларація про тендерне забезпечення.

Проектні заявки мають бути доставлені власноруч або поштою не пізніше 12:00, 15 березня 2019 р., за наступною адресою: 

Міжнародна Організація з Міграції (МОМ),

Представництво в Україні

Відділ Закупівель

вул. Михайлівська,  8

м. Київ

01001

Окремо обов’язково (!) необхідно надіслати повну електронну версію заявки на адресу: [email protected]. Прохання розмістити електронні версії документів, на відкритому сервісі файлового обміну (Dropbox, OneDrive тощо).

Заявки, надані пізніше вказаного терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою та в темі електронного повідомлення необхідно чітко вказати номер та тему проекту:

UA1-2019-019 – Опитування на рівні домогосподарств ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей в рамках проекту”.

Довідки за е-поштою: [email protected].

У темі електронного листа щодо отримання довідки має бути зазначено наступне: 

UA1-2019-019 - питання за запитом пропозицій, до уваги Світлани Саханди

Процес відбору партнерів-виконавців проекту буде проводитися у період, визначений після підтвердження фінансування, та може включати особисту зустріч з персоналом організації у представництві МОМ.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору, та відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед учасниками відбору та партнерами-виконавцями.

Тендерна документація: 

Коментарі

Євгенія Козун   1869 днів тому   #  

Дайте посилання на документи, які містить оголошення про конкурс

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.