bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молоді українці творять ідеї для майбутнього Європи!
09.09.2008

Молоді люди з України є учасниками школи політичної освіти «Академія демократії». Під час форуму майбутні лідери матимуть змогу зустрітися з однолітким із 42 країн, подискутувати з відомими політиками, представниками громадських організацій, провідними наукавцями та бізнесменами Європи та світу. Очікується приїзд на форум Бориса Тарасюка, Володимира Полохала, Миколи Катеринчука, Петра Порошенка, Александра Кваснєвського, Юрія Афанасьєва, Данути Хюбнер (Єврокомісара  з питань регіональної політики), Джеймса Вілсона (Рада ЄС-Україна у справах бізнесу) та інших визначних політиків та суспільних діячів.

Серед питань, що будуть обговорені: ситуація в Грузії, виклики та загрози ХХІ сторіччя, основи демократії, перспективи членства України в НАТО, співпраця з країнами Східної Європи та майбутнє розширення ЄС.

Ставши свідками обговорення важливих питань провідними експертами, учасники Академії демократії протягом жовтня-листопада будуть працювати над втіленням невиликих громадських ініціатив та створенням «30 ідей для України» - ідей на майбутній розвиток країни.

Проект реалізується ЦГМОВ «Наша Справа» (Луцьк), Фундацією «Новий Став» (Люблін) та «Центром європейської інформації і транскордоної співпраці» (Мукачево). Академія співфінансується в рамках програми закордонної допомоги Міністерства закордонних справ Республіки Польща в 2008 році.

 

Контакти

Коментарі

Віталій Ліпіч   5731 день тому   #  

Відкасти та репортажі з форуму дивіться на www.ngotv.eu.

Додаткова інформація: http://www.forum-leaders.eu/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.