bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція на тему соціального підприємництва
17.07.2012

Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету запрошує до участі в Міжнародній конференції “Соціальне підприємництво: перспективи розвитку в Україні”, що відбудеться 20 вересня 2012 р.

Місце проведення: вул. Хуторівка, 35а, Львів, Україна.

Соціальне підприємництво – це тема, про яку багато говорять у світі і в Україні зокрема. Неурядові організації, державний сектор, «нові» філантропи у світі інвестують кошти в розвиток соціального підприємництва.

Попри популярність теми, єдиного визначення поняття соціального підприємництва у світі немає. Немає єдиного розуміння цього явища і в Україні. То ж, соціальне підприємництво – що це? Хто може називатись соціальним підприємцем?

Ми вважаємо, що соціальне підприємництво – це спосіб мислення, стиль життя, коли беручи на себе відповідальність за ефективність та соціальну важливість результатів, особа чи команда успішно реалізовує інноваційну ідею. Соціальне підприємництво може набирати різні форми діяльності: особистості, що вирішують соціальні проблеми; громада, що само-організовується для власного благополуччя; бізнес підприємства із соціальним впливом; фінансово стабільні громадські організації; соціальні інноватори.

Представити своє бачення та досвід в питанні соціального підприємництва до України у вересні цього року приїдуть міжнародні експерти-практики та українці фахівці. Запрошуємо і вас долучитись до дискусії в рамках міжнародної конференції з соціального підприємництва, що проходитиме 20 вересня 2012р. у Львові.

До участі в конференції запрошуємо представників бізнесу та неприбуткового сектору України, фахівців та експертів з соціального підприємництва, тренерів, викладачів, громадських активістів. Серед учасників Ashoka, Nesst, British councils.

Умови участі та програма конференції на www.management.lviv.ua

Контакти

Коментарі

Олена Демиденко   4352 дні тому   #  

Неможливо скачати прикріплений документ. Видає помилку 404.

  •   Пiдписатися на новi
Кульчицький Олександр   4352 дні тому   #  

Дякую, виправили помилку, тепер все працює. Спробуйте ще раз:)

  •   Пiдписатися на новi
Олена Демиденко   4352 дні тому   #  

Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
Олена Демиденко   4349 днів тому   #  

Ще побажання - добре було б, якщо організатори зазначали чи безкоштовна чи платна участь у таких конференціях. Зокрема для фізичних осіб

  •   Пiдписатися на новi
Ганна Гагаріна   4338 днів тому   #  

На скыльки я зрозуміла, участь відбуваэться на конкурсній основі? У програмі сказано щось про благодійний внесок. Це має бути певна якась сума чи ні?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.