bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська конференція «Репродуктивне здоров’я жінок з інвалідністю»
27.05.2015

18 червня  2015 року ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» спільно з Програмою USAID «Здоров’я жінок України» проводить Всеукраїнську конференцію «Репродуктивне здоров’я жінок з інвалідністю».

На конференції учасники матимуть змогу дізнатись про існуючі бар’єри у наданні медичних послуг жінкам з травмою хребта та спинного мозку; про позитивні практики, що були запроваджені під час реалізації проекту. Також під час конференції учасники обміняються думками щодо покращення ситуації в сфері репродуктивних прав жінок з травмою хребта та спинного мозку та обговорять подальші стратегії роботи в цьому напрямку.

До участі в конференції запрошуються лікарі, працівники управлінь охорони здоров’я та громадських організацій людей з інвалідністю з різних областей України.

Захід проходить в рамках проекту Національної Асамблеї інвалідів України «Подолати перешкоди - надати можливості», який спрямований на покращення доступу до послуг з планування сім’ї і репродуктивного здоров’я жінок з травмою хребта та порушенням спинного мозку.
За більш детальною інформацією звертатись до Секретаріату НАІУ

(044) 279-61-82, [email protected]

Контактна особа: Лариса Байда

Контакти

Коментарі

Любов Грибовська   3246 днів тому   #  

Як записатися на конференцію. Моя адреса [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.