bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Суспільна ініціатива «Молодь. Наше слово» (Дніпро)
08.06.2016

Регіональне Представництво Фонду ім.Ф.Еберта (Німеччина) в Україні у співпраці з СД Платформою запрошують прогресивну та активну громадськість Дніпра до участі в суспільній ініціативі «Молодь. Наше слово» . Суспільна ініціатива «Молодь. Наше слово» – це унікальна комунікативна платформа, що розроблена з метою створення відкритого простору для обговорення та вирішення соціальних проблем молоді кожного регіону України.

Позаду ініціативи вже 8 яскравих міст України, які гостинно прийняли захід: Київ, Харків, Кіровоград, Миколаїв, Одеса, Вінниця, Камянець-Подільський та Полтава. 

КОЛИ? 

8 - 9 липня 2016 року

ЩО САМЕ?

Суспільна ініціатива МОЛОДЬ. НАШЕ СЛОВО – це унікальна комунікативна платформа, що розроблена з метою створення відкритого простору для обговорення та вирішення соціальних проблем молоді кожного регіону України.
А ти готовий довести, що ДНІПРО – це місто активної та прогресивної молоді?

ХТО?

Запрошуємо молодіжних лідерів, представників громадських та політичних організацій, малого та середнього бізнесу, студентів, активістів, експертів на “нейтральну територію” для обговорення та вирішення актуальних проблем сучасного молодіжного середовища.

КОНТЕНТ?

Головні теми суспільної ініціативи – три актуальні проблеми:

  • Освіта. Інструмент чи формальність?!
  • Вірус безробіття: чи є вакцина?
  • Соціальна інтеграція молоді

ФОРМАТ?

Нагадуємо про унікальний формат заходу: 7 ТЕЗ – 7 СЛАЙДІВ – 7 ХВИЛИН.
Він дає можливість максимально продуктивно використати відведений час для заходу та залучити до обговорення якомога більше спікерів, а також попрактикуватися у навичках створення, складання та проведення презентацій.

ЦІКАВО?

Відкрий для себе якісно новий формат молодіжного громадського заходу – обов’язково приєднуйтесь та реєструйтесь до 30 червня 2016 р.  за посиланням.

Контакти

  • Дмитро
  • 063-469-00-63

Коментарі

Виктория Омельченко   2884 дні тому   #  

дорогу та проживання компенсуєте?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.