bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Пенсійне забезпечення ВПО: проблеми та шляхи їх вирішення» (Полтава)
29.03.2017

4 квітня 2017 року в Інтеграційному центрі для ВПО та місцевої громади за ініціативи Радника Міністерства соціальної політики України з питань ВПО по Полтавській області Вікторії Курилко та представників ГО «Об’єднання переселенців Полтавщини», «Інституту гендерних трансформацій» та проекту «Правовий захист населення, постраждалого від конфлікту», що впроваджується Данською радою у справах біженців у партнерстві з Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини, буде проведено засідання в форматі «круглого столу» на тему «Пенсійне забезпечення внутрішньо-переміщених осіб: проблеми та шляхи їх вирішення».

 Метою засідання є узагальнення проблемних питань пенсійного забезпечення ВПО та розробка пропозицій щодо  їх врегулювання на законодавчому рівні.

До участі в засіданні запрошуються  представники Головного управління Пенсійного Фонду України в Полтавській області, ОДА, засобів масової інформації, переселенці.  

Захід розпочнеться о 14 –й годині за адресою: м. Полтава, вул. Шевченко.13 –а

Довідково: проект «Правовий захист населення, постраждалого від конфлікту» впроваджується Данською радою у справах біженців у партнерстві з Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини за фінансової підтримки Відділу надання допомоги  при надзвичайних ситуаціях Агентства США з міжнародного розвитку (OFDA/USAID). 

 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

 

Контакти

  • 050-526-74-75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.