bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський бюджет м. Чугуїв (анонс)
13.09.2017

15 вересня ГО «НОВА Енергія» запрошує жителів Чугуєва до участі у публічних заходах щодо впровадження бюджету участі — механізму розподілу бюджетних коштів за участі громадськості. У заходах візьмуть участь представники міської ради, Номінаційного комітету з питань впровадження бюджету участі, активної громадськості, ЗМІ, автори громадських проектів минулого року.

Заходи:

10:00 Круглий стіл, обговорення «Громадський проект м. Чугуїв»

12:00 – Тренінг-практикум «Електронна платформа для автоматизації процесів бюджету участі»

Учасникам круглого столу буде презентовано проект «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження», в рамках котрого м. Чугуїв отримує методологічну, технічну та інформаційну підтримку під час реалізації всіх етапів бюджету участі. Учасників детально ознайомлять із загальними правилами участі в інноваційному механізмі розподілу бюджетних коштів, презентують етапи та терміни подачі, голосування та виявлення переможців у конкурсі громадських проектів.

Під час тренінгу-практикуму буде продемонстровано майстер-клас щодо реєстрації особистого кабінету авторів проектів на е-платформі через систему BankID, формування онлайн заявки та голосування за неї.

Довідково. 15 вересня розпочинається етап подання громадських проектів за допомогою електронної платформи «Громадський проект м. Чугуїв».

Заходи організовано ГО«НОВА Енергія» за підтримки Чугуївської міської ради та проводяться в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Розробник електронної системи «Громадський проект» — ГО SocialBoost.

Реєстрація за посиланням: http://qoo.by/2CJS

Місце проведення: м. Чугуїв, вул. Старонікольська (К. Лібнехта), 35а (сесійна зала міської ради)

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія»:http://nova-energiya.org/

Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook:www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA

Група громадського бюжету м. Чугуїв на Facebook:  https://www.facebook.com/groups/Public.project.Chuguiv

Контактна особа: Омелічкін Сергій

тел.: +380508376 941

e-mail: [email protected]

 Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.