bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінар-діалог “Загоєння минулого”
07.08.2012

“Незагоєна історія має властивість повторюватись…”

Команда проекту “Україна активна: загоєння минулого” оголошує набір учасників для участі у семінарі-діалозі “Загоєння минулого”, який відбудеться 6-9 вересня 2012 р. у Криму.

Ми хочемо провести кілька днів у безпечному просторі, запросивши минуле повернутися через наші спогади, думки, розуміння, особисті історії та випадки життя. Будьмо готові як сумувати, так і радіти, світитися життям та сміливо дивитися у майбутнє, готові бути чесними і щирими з собою та іншими, аби наше минуле, тепер чи колись пізніше, могло з миром відпустити кожного з нас для радості та любови.

До участі у семінарі-діалозі запрошуються представники громадських рухів та організацій, національних/етнічних об’єднань АР Крим, активні громадяни України, які зацікавлені у пізнанні свого ставлення до минувшини.

Модератори: Діана Дамша (Румунія), Олена Кашкарьова (Україна) - тренери МГО “Основи свободи”.

Щоб взяти участь у діалозі, просимо до 20 серпня заповнити анкету учасника 

Про результати відбору ми повідомимо особисто кожному потенційному учаснику до 26 серпня.

До подання заявок на участь у семінарі-діалозі запрошуються громадяни України, які досягли 18 років. Обов’язковою умовою є повноцінна участь протягом усіх чотирьох днів у зустрічах та семінарах діалогу, а також дотримання прийнятих усіма учасниками правил.

Будь ласка, зауважте, ми покриваємо проживання та харчування протягом семінару, а також міжміський проїзд учасників автобусом або потягом до місця проведення семінару і у зворотному напрямку. Просимо вас зберегти проїзні квитки для відшкодування вартості.

В основі діалогу лежать такі принципи:

  • ми поважаємо право кожної людини на власне бачення світу;
  • шукаємо порозуміння без пошуку винуватих - за принципом: ЩО правильно, а не ХТО правий;
  • пізнаємо минуле через життєві історії інших людей;
  • розуміємо, що побудова майбутнього базується на засадах відповідальності за минуле.

Попередні діалоги відбулись у Криму - наприкінці минулого року та на Львівщині - навесні цього року - для учасників команд “Основ свободи” з України, Росії, Білорусі, Молдови та Румунії. Здобутий успішний досвід ми хочемо перенести на більш широке коло громадськості з різних регіонів України.

Контакти

Коментарі

Олекса Стасевич   4278 днів тому   #  

Будь ласка, зверніть увагу, через певні організаційні обставини змінились дати семінару на 6-9 вересня. Докладна інформація про семінар @ http://www.iofc.org/uk/node/63094

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.