bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Різдвяна містерія, новорічні пригоди, битва сніговиків, святковиий бранч та handmade
27.12.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

29-30 грудня 2012 року – Новорічні пригоди у Древньому Києві. Покатайтесь з дітьми і друзями на санях, запряжених княжими кіньми. Закружляйте у запальному хороводі з невгамовними скоморохами, Козою, Ведмедем та іншими цікавими персонажами. Зігрійтеся у веселих зимових забавах і конкурсах – перегонах на санях, боях сніжками, граючи у середньовічний сніжний футбол.
Читати більше…

29-31 грудня 2012 року – експозиція картин українських художників «Зимець прийшов». Щороку зима приносить із собою якийсь парадоксальний, емоційно напружений стан душі. Цьому почуттю, власне, і присвячена експозиція картин.
Читати більше…

30 грудня  2012 року – Святковий бранч на честь яскравих подій цього року.  Під час зустрічі планують створити авторський сімейний календар на 2013 рік, розкриємо таємниці Чарівника Смарагдового міста і Діда Мороза та багато іншого. Приємне спілкування, затишна атмосфера, імбирні солодощі, яскраві враження та незвичайні привітання чекають на всіх гостей!
Читати більше…

31 грудня 2012 – 1 січня 2013 року – Новорічна програма Майдану. Феєричне шоу, нові світлові рішення і п’ятигодинний музичний марафон на сцені, в якому візьмуть участь знакові гурти: “Мед Хедс” і “ТНМК”, група “Друга Ріка” та співачка Руслана, мастодонти вітчизняної сцени - гурт “Воплі Відоплясова” та російські гості - легендарні «ДДТ».
Читати більше…

30-31 грудня 2012 року, 1 січня  2013 року – Фестиваль “Битва Сніговиків”. Перенесіться у казкове дитинство, розбудіть свою внутрішню дитину та згадайте про той час, коли ми не сиділи цілими днями біля ТВ, а виходили гратися у двір.
Читати більше…

Львів

29 грудня 2012 року – “Різдвяна Містерія”. Щоб зробити ваші різдвяні та новорічні дні ще чарівнішими, Cantabile Orchestra запрошує відвідати концерт музики з відомих фільмів та мультфільмів, пов’язаних з Різдвом. У програмі музика до фільмів «Один вдома 1, 2, 3», «Гаррі Поттер та Філософський камінь», «Полярний експрес», «Різдвяна історія», «Едвард Руки-ножиці».
Читати більше…

29-31 грудня 2012 року, 1 січня 2013 рокуРіздвяний ярмарок - це частування, покупки та розваги. Покуштувавши страви національної кухні, відвідувачі зможуть придбати справжні сувеніри від кращих народних майстрів України. Щодня на сцені на площі відбуватимуться майстер-класи, зокрема з виготовлення ялинкових прикрас, янголів та розфарбовування різдвяних пряників.
Читати більше…

Інші міста

29-30 грудня 2012 року, м. Севастополь  - найноворічніша виставка  handmade робіт. Artizzavr-це об’єднання творчих людей. Головний напрямок Artizzavra-це виставки Hand Made у м.Севастополі. Під час якого Ви зможете придбати для себе і близьких найкращі ексклюзивні подарунки.
Читати більше…

Коментарі

Євгенія Кравченко   4138 днів тому   #  

Чудова можливість для учнів та студентів Києва відвідувати безкоштовно деякі з музеїв Києва http://studnews.org.ua/archives/16764

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.