bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: веган млинці, сальсатека, пейнтбол, велотрек, джаз та дружні посиденьки
14.03.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

16 березня 2013 року – Безкоштовний семінар по підготовці до тесту GMAT. Ви матимете нагоду більше дізнатися про особливість тесту GMAT, його розділів, а також отримати цінні поради по підготовці до нього. Семінар буде проводити Кевін Х’юстон - відомий і досвідчений наставник із США.
Читати більше…

16 березня 2013 року – “СІМінар: комунікація”. Це безкоштовний проект у сфері неформальної освіти для молоді, під час якого сім авторитетних спікерів-експертів поділяться своїм досвідом у сфері міжособистісного спілкування. Реєстрація обов’язкова.
Читати більше…

16 березня 2013 року – Behance Ukraine запрошує на зустріч, присвячену леттерінгу. Під час зустрічі планується обговорити проекти, котрі зроблені під замовлення, і про self-initiated projects, про студентські роботи та проекти, створені спеціально для тематичних виставок.
Читати більше…

16 березня 2013 року – Безкоштовна ігротека для студентів. Ігри на будь-який смак-як хітові, всім відомі («Монополія», «Діксіт», «Манчкін»), так і нові. Також, якщо є побажання з якоїсь конкретної гри, то дзвоніть або пишіть на пошту, постараються дістати і принести.
Читати більше…

16 березня 2013 року – Майстер-клас з приготування веган млинців. Мар’яна Ступак (ведуча - досвідчений веган кухар) продемонструє легкість та поради приготування. Почастує Вас смачними млинцями, що приготуємо виключно на основі корисних, здорових, екологічних рослинних продуктів.
Читати більше…

16 березня 2013 року джазовий фестиваль “Єдність”. Цьогорічними учасниками фестивалю стануть “Adam Wendt Power Set” (Польща) та “Mini-Brass-Band” (Німеччина, США). Традиційний учасник фестивалю, відомий український піаніст Володимир Соляник виступить у складі інтернаціонального колективу “Київ Арт Ансамбль”.
Читати більше…

16 березня 2013 року – трамвайна екскурсію до Пущі-Водиці.Пізнавати місто найкраще пішки. Але іноді це правило можна порушити без шкоди для вражень і відчуттів. Трамвай-кафе – той самий окремий випадок. Разом з вами ми будемо милуватися містом з вікон зручного вагончика.
Читати більше…

16 березня 2013 року – Make Like a Tree: акустичний концерт. Це музика і подорожі в одній особі. До того ж, Сергій не лише талановитий музикант, він ще й фотограф. Фотографує він те, чим живе, ті місця, якими подорожує. На кожному концерті фін робить свої фотовиставки. А на концертах виступає не сам.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року – “Мистецька Масляна” – веселе, творче і смачне свято для всієї родини із ярмарком, розвагами, майстер-класами та різноманітними активностями. У програмі свята: ярмарок рукотворів від найкращих українських хенд-мейкерів, мистецькі вечорниці з Анжелікою Рудницькою, майстер-класи від українських митців та багато іншого.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року – Свято «Масниці» та «Колодія» в Пирогово. В цей день тут спалюють опудало, що уособлює зиму і темні сили, катаються на санчатах, чіпляють “колодку”, грають у сніжки, міряються силою в традиційних народних забавах та випробуваннях.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року –  Свято Масляна у Мамаєвій Слободі з українськими варениками з сиром. На Слобідській ярмарковій площі буде варитися в котлах козацька каша «Тетеря». Скуштувавши вареників чи млинців та запивши їх медовухою чи наливкою, охочі зможуть проїхати вулицями Мамаєвої Слободи.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року – Святкування Масляної У ТЦ “Даринок”. Під час заходу гості зможуть відвідати ярмарок виробів народного ремесла, традиційний ярмарок продуктів харчування, скуштувати українські страви: млинці, вареники, взяти участь у конкурсах, забавах, масових змаганнях та майстер-класах з гончарного ремесла, познайомитися з роботою ковалів і навчитися вишивати в різноманітних стилях.
Читати більше…

17 березня 2013 року – показ фільму “Бездомний пес”. Це потужна психологічна драма, створена Акірою Курасавою. Фільм по праву зарахований до однієї з найкращих стрічок неамериканського виробництва, створених у нуаровой стилістиці. Картина переносить глядачів у невідомий світ злочинних джунглів японської столиці.
Читати більше…

Львів

16 березня 2013 року – акція “Велопокатай” від КАВА. Цей захід створений для  велосипедистів, щоб вони мали можливість збиратись великою КАВАбандою та кататись цікавими маршрутами міста Лева та Львівської обл.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року – «Критий Ровер» – щорічні аматорські змагання на велотреку. Велосипедисти проведуть весь день на єдиному в Україні критому велотреку, де на них чекають круті віражі, шалена швидкість, пірнання з-під борта та прискорення, а також азарт змагань.
Читати більше…

17 березня 2013 року – День Святого Патріка – національне ірландське свято, що стало популярним у всьому світі. Вважається, що кожна людина цього дня може стати почесним ірландцем – якщо лише захоче! Цього дня влаштовується свято з піснями і танцями, пиво ллється рікою.
Читати більше…

17 березня 2013 року – Друге засідання інтелектуального клубу EdLab – “Тарас Шевченко: перезавантаження”. До Шевченківських днів матимемо цікаву тематичну лекцію/дискусію із відомим українським літературознавцем, який розкаже про роль, діяльність і вплив Тараса Шевченка.
Читати більше…

Дніпропетровськ

16 березня 2013 року – міні-концерт Lina Tiss в івент-кафе “Хундертвассер”. Крім романтичної атмосфери і ліричних пісень на Вас чекають традиційні страви, а так само вегетаріанські та страви для сироїдів. Зможеш порадувати себе чимось новим і дуже корисним.
Читати більше…

16 березня 2013 року – клуб Таїландського боксу SPIRIT CHAMPION запрошує всіх бажаючих на відкрите тренування по Муей тай! Вікова категорія:12-35 років. Теми заняття: основи Таїландського боксу; форма: шорти, футболка.
Читати більше…

16 березня 2013 року – благодійна сальсатека в «Домі» для допомоги дітям з особливими потребами. На вечорі буде невелика шоу-програма від декількох сальса шкіл +перегляд відео.
Читати більше…

16 -17 березня 2013 року –  Венеціанський Бал Казанови за мотивами життя Джакомо Казанови. Під час заходу на відвідувачів чекають: 4-ох годинна розважальна програма від креатив групи “К12”, театру танцю “La Vie” і театру “Без куліс”, а також безкоштовні майстер-класи.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року – дружні посиденьки «Дихання весняної Любові». Вибираємось з-під домашніх ковдр у дружній політ! В програмі: медитації, «вільне дихання», тантричні практики та багато-чого іншого.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року - виставка творів дніпропетровських художників Сергія Ісаєва та Євгена Логвиненка «Із ПередОстаннього».
Читати більше…

17 березня 2013 року - етнодрайвова Масляна. Будемо співати веснянки, зробимо і спалимо ляльку Мару-Зиму, будемо танцювати танці і водити хороводи, дуріти і грати, як справжні скоморохи. Вихлюпнемо всю накопичену за Зиму зневіру - звільнимо місце для Весни!
Читати більше…

17 березня 2013 року – завершимо святкування Масляної гоцанням в компанії з нашими Ірландськими побратимами, і спільно відсвяткуємо День Святого Патріка в пабі БАНКА! Хто як гуляє, той так і працює!
Читати більше…

Запоріжжя

16 березня 2013 року - Запорізька Молодіжна ліга КВК відкриває свій 5 ювілейний сезон, який за традицією починається фестивалем. Вас чекає величезна кількість команд КВК, як абсолютно нових, так і добре знайомих запорізькому глядачеві, як молодих, так і побачили чималу кількість ліг і редакторів. Кожен глядач знайде гумор по своєму смаку!
Читати більше…

16-17 березня 2013 року – Міжнародний фестиваль “Березневий кіт” від міського клубу авторської пісні. У концертах фестивалю беруть участь представники Росії, Грузії, Казахстану та України: 20 Почесних гостей з Москви, Алма-Ати, Тбілісі, Києва, Харкова, Одеси, Севастополя, а також учасники клубу АП “Острівець”.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року - виставка Лариси Булигіної «Романтичний настрій».  Будуть показані нові картини, над якими автор працювала цілий рік! Крім картин з використанням техніки пресованої флористики будуть представлені панно на керамічній плитці і панно на дереві.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року - виставка живопису Наталі Дерев’яненко «Весняна казка». Ці картини повертають нас у дитинство, дарують радість і гарний настрій. На зворушливих персонажів художниці неможливо не звернути уваги:  біляві дівчатка, янголята, маленькі звірята, кличуть нас у казку, і хочеться піддатися цьому настроєві, довіритися і слідувати покликом душі. Наталя творець дитячих снів, які несуть доброту і душевний спокій.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року - персональна фотовиставка «Міські притчі» Олександра Максимова, який добре відомий запорожцям як майстер документальної, жанрової і пейзажної фотографії. У новій виставці майстру знову вдалося переплавити різножанрові знімки в єдиний, цілісний образ сьогоднішнього дня-людського життя як вона є. Повсякденне життя, особи, ситуації, типажі-під поглядом автора набувають зримі риси поетичного образу.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року - виставка «Австралія Віктора Грозного». В експозиції 33 роботи художника з далекого міста Тувумба (Австралія), що відображають яскравий і екзотичний світ зеленого континенту.
Читати більше…

16-17 березня 20131 року - виставка “Поезія пейзажного живопису” з циклу виставок “У світі художніх муз”. Мета виставки - популяризація мистецтва, ознайомлення з творчістю, різними техніками живопису і прикладного мистецтва. Також під час експозиції будуть проводитися безкоштовні майстер-класи.
Читати більше…

17 березня 2013 року - тренування з скелелазання на о. Хортиця. Передати відчуття, коли ти звисаєш на кінчиках пальців над прірвою, просто неможливо словами,- це потрібно відчути особисто. Тренування тільки на природних скельних маршрутах Запоріжжя, ніяких штучних скеледромів!
Читати більше…

17 березня 2013 року - 5-й Благодійний пейнтбольний турнір. Мета проведення турнірублагодійна допомога та популяризація пейнтболу як активного виду відпочинку та спорту.
Читати більше…

17 березня 2013 року - заключний концерт «Тижня добрих справ». Ми гідно відзначимо твої заслуги, назвемо всіх партнерів і видамо всі почесні грамоти. Навіть в цей день ти зможеш на місці зробити масу добрих справ, які підготували для тебе наші партнери! Не пропусти! Підтримай добро, нехай воно не закінчується.
Читати більше…

Інші міста

16-17 березня 2013 рокуIRISHFEST: Нове кіно Ірландії привезе в Україну 7 родзинок фестивального сезону та представить ірландський погляд на музику, кіно і навіть фотографії. Останні фестивальні хіти однієї з найцікавіших національних кінематографій Ірландії “IrishFest” покажуть у Києві, Львові, Харкові та Одесі.
Читати більше…

16-17 березня 2013 року, м. Одеса – безкоштовні танцювальні майстер-класи. Ви маєте унікальну можливість відвідати захоплюючі, інформативні та корисні майстер-класи сучасних танців.
Читати більше…

Над підбіркою працювали:
Юлія Герус
Катерина Брошняк

Коментарі

Анна Чайковська   4067 днів тому   #  

ВІННИЦЯ
В навечір’я суботи у Вінниці зібралися громадські діячі на цікавий захід до книгарні Є.
Відбулася презентація книги Івана Патриляка «Перемога або смерть»: український визвольний рух у 1939-1960-тих роках» за участю автора. Модератор Олександр Федоришен.
Прекрасний лектор Іван Патриляк доступно і цікаво розповів про визвольний рух і все, що слухачі хотіли знати про ОУН та УПА :)
Книга відомого київського історика Івана Патриляка «Перемога або смерть»: український визвольний рух у 1939-1960-тих роках» є першою в Україні науково-популярною комплексною історією визвольного руху від початку Другої світової війни до 60-х років, коли в лісах лунали останні постріли вояків УПА та підпільників ОУН.
Науково-популярний виклад історії українського визвольного руху від початку Другої світової війни до остаточної ліквідації збройного підпілля органами радянської державної безпеки допоможе читачеві зорієнтуватися в минулому найдовшого в Європі спротиву тоталітаризму.
Про автора
Іван Патриляк – кандидат історичних наук, доцент кафедри новітньої історії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка, директор музею історії Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Навчався на історичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2001 році захистив кандидатську дисертацію «Діяльність ОУН(б) в 1940–1942 роках (військовий аспект)».
На громадських засадах працює в редакційній колегії наукового журналу «Український визвольний рух» та Центрі досліджень визвольного руху – неурядовій дослідницькій установі, яка вивчає різні аспекти визвольної боротьби українців у ХХ столітті.
Чекаємо нових зустрічей і нових книжок.

А ще ми дізналися що у нас в державі на історії і на футболі розбираються всі.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.