bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Вінниці відбудеться черговий мітинг проти прийняття Рішення реорганізації шкіл
21.08.2013

 23 серпня розпочнеться сесія міськради, на якій депутати приймуть рішення щодо цієї ситуації («Про проект рішення міської ради про перейменування навчальних закладів міста та затвердження їх статутів у новій редакції»).

Звернення

Просимо допомогти зупинити прийняття рішення про реорганізацію закладу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Вінницької міської ради». А саме, звернутися до місцевої влади від свого імені, в захист інтересів та прав дітей, батьків даного закладу. Просимо приєднатися до мирної акції 23.08.2013 о 8.30-11.00, в підтримці протесту проти прийняття рішення про реорганізацію нашої школи в такий протизаконний швидкий спосіб.

Ми, батьки учнів закладу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Вінницької міської ради» вважаємо, що рішення щодо реорганізації закладу є невчасним, за два тижні до початку навчального року. Батьки створили гарні умови для дітей в приміщенні школи №25, своїми зусиллями і коштами. І в останні дні, перед навчальним процесом, нас повідомляють про термінове переселення дітей зі стін рідної школи.

Прийняття зазначеного рішення за тиждень до нового навчального року істотно шкодять інтересам наших дітей, їх психологічному та емоційному стану.

На те, щоб побудувати школу йдуть роки, щоб створити колектив – десятиліття, а розвалити школу, виявляється, можна швидко, за один день.

Усі батьки та діти дізналися вперше про реорганізацію лише 16.08.2013 р. після оголошення директором Департамента освіти Вінницької міської ради В.В.Буняком о 12-00.Чому нас не було повідомлено заздалегідь, не було жодного громадського слухання з зазначених питань.

З огляду на вищевикладене, та з метою усунення низки порушень прав наших дітей при поспішній реорганізації, психологічної напруги дітей, просимо допомогти зупинити прийняття рішення про реорганізацію закладу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Вінницької міської ради».

Голова батьківського комітету батьків закладу
«Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Вінницької міської ради»
Л.І.Бенедик

НАГАДАЄМО: 19 серпня Вінницьку міську раду пікетували близько двох сотень батьків та учнів, котрі навчаються у вінницьких школах №1 та 25 з вимогами зупинити реорганізацію шкіл.

Вінницька прокуратура почала перевірку законності рішення виконкому Вінницької міської ради про перерозподіл учнів у 1-ї, 10-ї та 25 школах. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області. Результати перевірки обіцяють повідомити додатково.

Контакти

  • Мар’янчук Сергій
  • ГО “Молодіжна організація “СЛАВІС-Вінниця”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.