bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До Вінниці завітає один з найвідоміших та найвпливовіших світових вчених Богдан Гаврилишин
12.11.2013

 У рамках свого візиту до України та програми «Молодь змінить Україну» до Вінниці завітає один з найвідоміших та найвпливовіших світових вчених економістів, засновник Всесвітнього економічного форуму у Давосі, дійсний член Римського клубу, засновник та ректор Міжнародного інституту менеджменту (м.Київ), академік Міжнародної Академії менеджменту та Світової академії мистецтва та науки, радник 3 президентів України, Почесний професор «Національного університету «Києво-Могилянська академія», засновник власного благодійного фонду Богдан Дмитрович Гаврилишин.


В межах візиту заплановано зустріч з органами місцевої влади області, депутатським корпусом, закладами освіти, громадськими організаціями та молодіжним активом.

Метою зустрічі є налагодження тісних контактів з органами місцевої влади та громадськими організаціями Вінницької області в сферах освіти, міжнародної діяльності, молодіжної політики та обміну досвідом. В межах своєї діяльності благодійний фонд імені Богдана Гаврилишина надає грантові кошти на розвиток громадських організацій, навчальні поїздки, підвищення поінформованості громадян.

Запрошуємо взяти участь в даному заході, який відбудеться 14 листопада 2013 року з 16.00 до 17.00 під егідою Вінницької обласної Ради та Громадської організації «Інститут громадських експертиз» за адресою м.Вінниця, вул. Соборна, 70, сесійна зала (2 поверх).

Про участь в зустрічі просимо повідомити (в кількісному та персональному складі) до 13 листопада 2013 року за тел. (0432) 61-13-84, 096-878-08-73 та електронною адресою [email protected]

 

Контакти

  • сайт “Інформаційний ресурс Громадських рад Вінниччини”

Коментарі

Сергій Мар'янчук   3838 днів тому   #  

Захід пройде 14 листопада 2013 року з 16.00 до 17.00
за адресою м.Вінниця, вул. Соборна, 70, Вінницька ОДА, сесійна зала (2 поверх).

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.