bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: День Незалежності України, велопробіг, фестивалі, арт-пікнік, фотовиставки
22.08.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

 Київ

22 серпня 2014 рік о 19.00 - завітайте на квартирник Mr Morse у Painthouse! Музика Mr Morse - це холодна електроніка з теплою гітарою, вокалом, експериментальними бітами і ембієнт-текстурами.

Читати більше... 

22-24 серпня 2014 року - Фотовиставка «Володимир Висоцький». У Києві відкрилася обновлена експозиція фотовиставки Володимира Висоцького. Рідкісні роботи А.Гершмана.

Читати більше...

22-24 серпня 2014 року - Арт-пікнік на ВДНХ. АРТ-ПІКНІК Слави Фролової. Це унікальний культурно-соціальний проект, який дає можливість безкоштовного, але цікавого і корисного дозвілля для всіх бажаючих.

Читати більше...

22-24 серпня 2014 року - Проект «Сушка» на ВДНХ. «Сушка» - це формат виставки, що об'єднує фотографів самого різного калібру - аматорів і професіоналів, ломографів і прихильників традиційної зйомки. Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може повісити свої роботи на мотузки за допомогою білизняних прищіпок. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші.

Читати більше...

22-24 серпня 2014 року - АРТ-Мобілізація на цих вихідних!  Хто хоче долучитися до зміни підземного переходу під Європейської площею? DianaHunter кличе усіх бажаючих на захід 22-24 серпня. Шукають художників, музикантів та інших творчих та небайдужих людей. Їхня спільна мета - процвітаюча країна майбутнього, яку ми творими власноруч. Таку мету ми розділяємо. Приєднуйтесь, сміливі та активні

Читати більше...

Одеса

22-25 серпня 2014 року - Вишиванковий Фестиваль 2014.Вишиванковий фестиваль, присвячений Дню Незалежності та Дню Прапора, відбудеться в Одесі вже в шостий раз. Гостей фестивалю чекає незабутня атмосфера справжнього українського свята!

Читати більше...

24 серпня 2014 року - Рок-оркестр «НАОНІ». Національний Академічний Оркестр народних інструментів України "НАОНI", презентує нову концертну програму, яка складається з всесвітньо відомих рок хітів. Ви уявляєте як може звучати Рок на українських народних інструментах? Якщо ні, чекаємо вас. Не дивлячись на таку довгу, академічну і консервативну назву оркестру із запахом нафталіну, виявилося що там працює багато молодих абсолютно безбашенних професіоналів, заслужених та народних артистів, абсолютних фанатів своєї справи.

Читати більше...

Дніпропетровськ

23 серпня 2014 року - Фестиваль Атмосфера IV: День Об'єднання. «Атмосфера» - щорічний фестиваль електронної музики, заснований в 2011 році в місті Дніпропетровську, Україна. Атмосфера має на увазі культурний гуляння на свіжому повітрі під відкритим небом, 3 сцени-планети, на яких звучать різні ритми від вітчизняних та зарубіжних діджеїв.

Читати більше...

23-24 серпня 2014 року - Благодійна виставка-продаж «Діти України за мир». 23 червня в Центрі «Менора» відкривається благодійна виставка-продаж дитячих художніх робіт «Діти України за мир», кошти від яких підуть на лікування українських солдатів, що знаходяться в лікарнях м.Дніпропетровська.

Читати більше...

Львів

21-24 серпня 2014 року - День Незалежності України у Львові: «Мобілізація Сили і Волі». Львів проведе низку заходів, присвячених Дню Незалежності.

Читати більше...

22 серпня 2014 року - Презентація твору Любомира Медвідя «Зійди в зелений діл». Арт-присвята пам’яті Героїв, які віддали своє життя за свободу, честь та гідність України.  За участі: Лауреата національної премії України ім. Т.Шевченка; Львівської Державної Академічної чоловічої хорової капели «Дударик» (Диригент — Лауреат національної премії України ім. Т.Шевченка, народний артист України, заслужений діяч мистецтв України Микола Кацал).

Читати більше...

22-23 серпня 2014 року - Фестиваль «Зашків - Земля героїв 2014». Попри всі складнощі, «Зашків – земля героїв» таки відбудеться у форматі патріотично-вишкільного табору! Зашків-2014 приурочений до дня Національного прапору і до Дня Незалежності України.

Читати більше...

23 серпня 2014 року - Велопробіг «Від Степана до Євгена». Збираємо усіх патріотів поціновувачів двоколісних друзів для спільного вшанування пам’яті полковника Євгена Коновальця. Маршрут: Львів – Зашків. В ході акції буде організований збір коштів на підтримку добровольчих батальйонів АТО. Кожен бажаючий зможе пожертвувати кошти на забезпечення бійців одягом, їжею, амуніцією. Реєстрація на велопробіг обов'язкова!

Читати більше...

 

Підготувала Катерина Брошняк 

Контакти

Коментарі

Ольга Іванова   3526 днів тому   #  

А як ти провів День Незалежності? Розповісти нам про це на нашому форумі: http://forum.znoclub.com/forum/index.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.