bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перша міжнародна виставка «Вища освіта – 2015» у Львові
12.03.2015

У програмі виставки: ознайомлення з навчальними закладами Польщі та України, консультації з представниками навчальних закладів, презентація від Фундації «Перспективи», інформування про різні програми навчання за кордоном, стипендії та гранти.  У міжнародній освітній виставці візьме участь понад двадцять вищих навчальних закладів та освітніх центрів.

Презентуватимуть свою діяльність: Вища школа бізнесу і наук «Медик» (м. Лодзь), Вроцлавський Технічний Університет, Університет технічно-торговий імені Гелени Ходковської (Варшава), Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешові, Університет права і адміністрації (Жешув), Національний університет “Львівська політехніка”, Полтавський національний технічний університет, Київська державна академія водного транспорту ім. Гетьмана П.Конашевича-Сагайдачного, Морехідне училище ім. О. І. Маринеска, Львівський національний аграрний університет, Львівська комерційна академія, Карпатський університет імені Августина Волошина, Харківський національний університет народного господарства.

Також, освітня агенція «Навчання у Польщі» (Study in Poland) представить такі польські навчальні заклади для учнів та студентів, як Ягеллонський університет, Вища школа соціальних досліджень Польської Академії Наук (GSSR), Люблінський католицький університет ім. Івана Павла II, Люблінський технічний університет та інші. У виставці візьме участь і Національна агенція з питань вищої освіти у Франції СAMPUS FRANCE.

Серед відвідувачів виставки відбудеться визначення власника поїздки до Польщі

Урочисте відкриття виставки відбудеться 13 березня об 11:00 год

Час роботи виставки: 11:00 – 19:00 год. (п’ятниця), 10:00 – 16:00 год. (субота). Вхід вільний.

Організатор виставки: Міжнародний освітній центр і Львівська торгово-промислова палата.

 

Контакти

  • Олеся Барчук
  • менеджер зі зв`язків з громадськістю
  • тел. 063 185 6008
  • e-mail: [email protected]
  •  http://educenter.com.ua/

Коментарі

Ольга Іванова   3335 днів тому   #  

Це така ж сама виставка була минулого року в Києві? http://znoclub.com/novyny/385-vistavka-inozemnikh-universitetiv-u-kievi-z-10-po-12-kvitnya-2014-roku.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.