bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: свято музики, культурний форум, Країна мрій, арт-хакатон, велокіно, Небо.Fest
18.06.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 
 
Київ
 
19 червня 2015 року - кінопоказ стрічки «Мій Вінніпег» канадського режисера Гая Медіна за сприяння клубу документального кіно Close up. Куратори клубу - продюсер та оператор документального кіно Світлана Зінов’єва та режисер документального кіно, студентка кіноакадемії Тетяна Кононенко. Вхід вільний.
 
 
19 червня 2015 року - «велокіно: показ фільмів та публічні обговорення». Організатори рекомендують захопити з собою підстилку і перекус, а також їхати на велосипеді, щоб не турбуватися про останні маршрутки й сповна насолодитися вечірнім Києвом Будуть гості та хороша компанія.
 
 
19 червня 2015 року - концерт класичної музики під відкритим небом «Нічні серенади» присвячений українським в’язням, яких незаконно утримує Російська Федерація.Пролунає музика  Вольфанга Амадея Моцарта, Антоніна Дворжака, Едварда Гріга, Фелікса Мендельсона, Петра Чайковського, Едуарда Елгара, Фріца Крейслера, Іоганна Штрауса, Астора П’яцолли. Вхід вільний.
 
 
19-20 червня 2015 року - арт-хакатон «Культурний код міста». Арт-хакатон  – це лекції та дискусії про виклики культурного міського ландшафту, а також командна робота над прототипуванням ідей і перспективних рішень для українських міст. Вхід на подію безкоштовний.
 
 
20 червня 2015 року - благодійний «Ярмарок Добра» до Міжнародного дня біженця. Мета заходу: привернути увагу до потреб біженців з іноземних країн та переселенців з Криму та Сходу країни, а також представити проекти громадських, волонтерських та міжнародних організацій, що спрямовані на допомогу людям, котрі вимушено покинули свої домівки.
 
 
20-21 червня 2015 року - фестиваль вуличного мистецтва «НЕБО.Fest». Цього разу фест буде присвячений вуличному мистецтву. Протягом двох днів кращі вуличні актори, музиканти, художники та інші по-справжньому креативні митці демонструватимуть гостям фестивалю, що українське вуличне мистецтво – це унікальне культурне явище, захопливе і справжнє.
 
 
 
20-21 червня 2015 року - фестиваль міжнародної кухні та творчості «СмачноFest».Кухні народів світу, відпочинок у лаунж зоні просто неба та shopping від молодих українських дизайнерів – усе це у самому центрі Києва, на Європейській площі. Окрім цього: Dj, майстер-класи з приготування екзотичних страв від кращих кухарів, бармен-шоу та оригінальні фото-зони.
 
 
20-21 червня 2015 року - фестиваль «Країна мрій». Це найбільший «open air» у Києві та наймасштабніший «world music» фестиваль в Україні. Це більше, ніж просто музичне дійство. Окрім музичних виступів на трьох основних сценах, у рамках фестивалю буде представлено: майданчик «етно-fashion» від UFW, ярмарок майстрів, дитячу галявину, «місце сили», етнічні кухні, майстер-класи з народних ремесел, де можна наживо спостерігати і брати участь у виготовленні «handmade» виробів.
 
 
21 червня 2015 року - Kyiv Market. На вас очікує чистий пляж, аматорський спортивний турнір, дитяча секція, діджей-сети, майстер-класи, благодійний сектор, ярмарок, їжа та бар, жива музика і вечірка біля річки на сході сонця. Це не ярмарок і не барахолка в чистому вигляді. Сюди приходять спілкуватися, розповідати про власне, дізнаватися нове, відчувати себе частиною великого міста та чесної атмосфери.  Вхід вільний.
 
 
Львів
 
19-21 червня 2015 року - культурний форум «ДОНКУЛЬТ». Форум досліджує історію та культуру Донбасу, презентує інтелектуальний і мистецький потенціал Східного регіону. В рамках заходу проходять 80 соціально-культурних подій у складі великої програми таких як лекційна, літературна, кінопрограма, модна, музична та інші. Вхід на всі події безкоштовний.
 
 
20 червня 2015 року - ярмарок ініціативних власників. Ярмарок спрямований на популяризацію можливостей спільного, відповідального та ефективного користування житлом. Відвідувачі отримають нагоду дізнатися про особливості нового житлового законодавства, поспілкуватися з головами ОСББ, а також перейняти успішний досвід реалізації спільних ініціатив мешканцями історичної частини міста.
 
 
20-21 червня 2015 року - другий вікенд «Атр барбекю». Протягом усього літа на терасі Палацу мистецтв на Вас чекають креативні вікенди, які поєднають творчість та мистецтво кухні. У програмі запланований ярмарок смаколиків, мистецькі та танцювальні майстер-класи, кінопокази та ігри на великому екрані.
 
 
21 червня 2015 року - День відкритих дверей у ботанічному саду. Вже цієї неділі запрошуємо вас насолодитись літнім садом. Він особливий. В порівнянні з весняним дещо спокійніший, але такий же прекрасний. А ще відкриємо оранжерею.
 
 
21 червня 2015 року - Свято музики, що за традицією проходить в день літнього сонцестояння. Ідея Свята  – святкування музики наживо в будь-яких її проявах, відкрито для людей у публічному просторі міста. Концерти організовують самостійно як окремі музиканти і музичні гурти, так і музичні заклади – філармонії, опери, музичні театри, школи та клуби. Вхід на всі концерти безкоштовний.
 

Контакти

Коментарі

Олічка Мороз   3229 днів тому   #  

корисна підбірка

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.