bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: День поезії, нешароварна Україна, Skill School, анімаційне божевілля та нейрофізіологія
18.03.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві 19-20 березня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

19 березня 2016 року - спільний мистецький проект Північно-Балтійських країн та України «Ідентичність. За завісою неозначеності» в Національному художньому музеї України. Захід обіцяє стати однією з найбільш видовищних демонстрацій мистецтва північно-східної частини Європи за останнє десятиліття.

Читати більше…

19 березня 2016 року - Фінал конкурсу соціальної відеореклами на тему культури поведінки в кіно «Хто культурний - тому й кіно». 11 іменитих журі. Понад 200 українських режисерів.  програмі: показ робіт фіналістів конкурсу, оголошення та нагородження переможців. Показ відбудеться у ТЦ «Блокбастер» о 12.00. Вхід вільний.

Читати більше…

19 березня 2016 року – Лекція «Художня культура України 14 – 15 століття. Давні традиції та новаторство». Подія відбудеться у Музеї Сновидінь о 15.30.  На лекції аналізуватиметься українське мистецтво 14-15 століть крізь пам’ятки цих віків – мініатюри, іконописи, монументальний живопис. Вартість – 90 грн, для студентів та пенсіонерів – 60 грн. 

Читати більше…

19 березня 2016 року - День поезії в Національному музеї літератури України. О 13:00 у музеї відбудеться святкування Всесвітнього дня поезії. В рамках заходу проводитиметься літературний батл на найкраще прочитання поезії про кохання.

Читати більше… 

19 березня 2016 року - Skill School: PR в Америка Хаус о 12.00. Skill school - проект міжнародної студентської організації AEGEE-Kyiv, мета якого створити безкоштовний освітній простір для молодих людей та надати можливість отримати реальні навички від провідних фахівців своєї справи. З собою необхідно мати документ, що засвідчує особу. Вхід вільний.

Читати більше…

19 березня 2016 року - Дитяча інтерактивна екскурсія у Музей Івана Гончара о 12.00. На зустріч запрошують дітлахів віком 6-8 років, які у просторі виставки сюжетних вишиваних картин ХХ ст. рахуватимуть котиків та «мотатимуть на вус» нові слова. Реєстрація обов’язкова. Вартість – 9 грн. для дітей.

Читати більше…

19 березня 2016 року - Лекція Марини Гримич «Нешароварна етнологія». У межах проекту «Автентична Україна» Марина Гримич спробує розібратись у понятті «шароварна культура», яке місце вона займає у сучасному культурному просторі України та чи має шароварність право на існування у науці. Лекція відбудеться у Національний музей історії України о 13.00. Обовязкова реєстрація. Вартість – 30 грн.

Читати більше…

19 березня 2016 року - Лекція «Середньовіччя: перші стилі». Простір Bazis auditorium представляє авторський курс лекцій Катерини Гамалії «Стилі в архітектурі та мистецтві для споживачів». Курс складається з 10 лекцій, що включають інформацію не тільки про всі види мистецтва, але і з дизайну, техніки та технології. Лекції будуть корисними і професіоналам, і тим, хто любить подорожувати, тим, хто захоплюється мистецтвом, і тим, хто ще не відкрив його для себе. Перша лекція «Середньовіччя: перші стилі» відбудеться в суботу 19 березня об 11:00. Реєстрація обов’язкова. Вхід вільний.

Читати більше…

19 березня 2016 року – Дискусія «Що політична криза в Польщі означає для Європи?» Центр візуальної культури та «Політична критика» запрошують на дискусію з публіцистом Якубом Маймуреком на тему «Що політична криза в Польщі означає для Європи?». Польща протягом останніх десятиліть вважалася взірцем вдалої «посткомуністичної трансформації». Але чи справді ця трансформація була настільки успішною, як про це звикли думати в Україні? Які соціальні процеси, конфлікти та протиріччя призвели до приголомшливого правого повороту й теперішньої кризи у Польщі? Робоча мова – англійська. Початок –  18.00. Вхід вільний.

Читати більше…

19-20 березня 2016 року – Анімаційне божевілля у Кінопанорамі в рамках передфестивальних показів KISFF2016. 12 анімаційних робіт буде представлено в програмі, зокрема стрічки з Німеччини, Великобританії, Бельгії, Угорщини, Китаю, Ісландії, Естонії, Швеції та Франції. Вартість – 50 грн.

Читати більше…

20 березня 2016 року - Лекція Якуба Маймурека «До топології фільму-есе» у Центрі візуальної культури о 18:00. У цій лекції Якуб Маймурек накреслить проект топології специфічного жанру в кінематографі – фільму-есе. Спеціальну увагу буде приділено трьом соціальним полям: політики, мистецтва (або ж світу мистецтва) та науки.Лекція відбуватиметься англійською мовою. Вхід – вільний.

Читати більше… 

20 березня 2016 року - Наука в стилі РОР: лекція «Гени. Нейрофізіологія». Вічне питання: гени чи виховання – що є  важливішим? Чи можна спадкувати математичні здатності? А пам’ять? А віру у Бога? Чи є пам’ять у генів? Як їжа впливає на нашу поведінку? Чи дійсно мікроби управляють нашими діями? Що потрібно їсти, щоб не захворіти хворобою Альцгеймера? Що ви знаете про скажених корів та дірки у мозку? Ці та інші питання будуть розкриті у рамках курсу «Наука в стилі РОР. Нейрофізіологія». Захід відбудеться в Освітній станціїї 31B1.Реєстрація обов’язкова. Вартість – 70 грн.

Читати більше…

Підготувала Катерина Бова

Контакти

Коментарі

Весь тут   2807 днів тому   #  

Надзвичайна стаття.
Камера online між пропускними пунктами Україна-Польща. Транслює чергу на нейтральній території кордону Краківець - Корчова між Україною і Польщею.
http://vsetutpl.com/kamery-na-kordoni/kamery-na-kordoni-krakivets---korchova-neytralna-zona?#t

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.