bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція «Мукачево: бути першим містом»
14.02.2019

Українське представництво міжнародної антикорупційної організації ТransparencyInternational запрошує всіх охочих на відкриту лекцію «Мукачево: бути першим містом» та презентацію програми Transparent Cities/Прозорі міста.

 Спільно ми поговоримо про перемоги та поразки міста Мукачево та його перспективи на Всеукраїнській арені в контексті боротьби з корупцією, а також про можливості громади вибороти для міста звання прозорого, відкритого та комфортного для життя. Окрім цього презентуємо діяльність Програми Transparent Cities/Прозорі міста, яку впроваджує 

Тransparency International Ukraine

Захід відбудеться у місті Мукачево о 15:00 за адресою пл. Духновича, 2 (сесійна зала Мукачівської міської ради, другий поверх). Реєстрація з 14:30. Обов’язкова реєстрація за посиланням  https://goo.gl/forms/5wkHVqRbpENnroqJ3. Дедлайн реєстрації – 21 лютого.

Спікери: Володимир ФЕСЬКОВ, експерт Інституту політичної освіти. Програму Transparent Cities/Прозорі містапрезентують Аліна КОБЕНКО, менеджер з комунікацій ТransparencyInternational Україна та Анатолій КОТОВ, асистент програми TransparentCities/Прозорі міста.

Цей Проект став можливим завдяки Агентству Сполучених Штатів з міжнародного розвитку та щедрій підтримці американського народу.

Контакти

  • Контактна особа: Аліна Кобенко
  • м.т. +38 0930648865
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

Юрій Калюжний   1886 днів тому   #  

Дуже цікава лекція і вважаю її за необхідною. Але, у мене питання до організаторів проведення такого заходу та тих, хто буде читати матеріал: " Знаєте ви, чи ні, хто створив органи місцевої влади у місті Мукачево?" Запросить копію картки державної реєстрації цих органів. Запросить копію свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи Мукачівської міської ради. Запросить інформацію про створення комунальних підприємств. Коли це все зберетє, то порівняйте наявну у вас інформацію з ст.5-13, 140-143 Конституції України, з Бюджетним і Господарським, та Цивільним Кодексами, а також не забутьте про ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні".
Якщо будуть питання то пишіть мені на мою адресу: [email protected] правозахисник Юрій Калюжний, ГО "Луганська правозахисна група". Дякую за розуміння у спільному спротиву корупції на місцевому рівні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.