bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на проведення моніторингу рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності
03.11.2015

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс проектів зі здійснення аналізу рішень установ, відповідальних за розгляд скарг на неналежну поведінку суддів, і розробку навчальної програми для суддів із найбільш проблемних питань, визначених за результатами аналізу.

Метою грантової програми є впровадження діяльності з підтримки становлення в Україні системи притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Така діяльність може бути здійснена у формі участі у розробці в Україні єдиної практики щодо притягнення судді до дисциплінарної відповідальності та надання допомоги Вищій кваліфікаційній комісії суддів України.

У межах цієї Грантової програми є чотири завдання:

1.      Визначити найбільш типові підстави для притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності.

2.      Провести дослідження й аналіз якості рішень опублікованих ВККСУ, ВРЮ і ВАСУ, стосовно притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності, та визначити шляхи їх удосконалення.

3.      Провести дослідження й аналіз, за результатами яких буде визначено та включено до навчальної програми для суддів найбільш актуальні та часті питання неналежної поведінки.

4.      Розробити план, відповідно до якого громадянське суспільство може продовжувати здійснювати моніторинг та брати участь у покращенні системи притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. 

В рамках програми грантів буде надано 1 грант у розмірі до 460 тис. грн. 

Орієнтовний початок виконання проектів – 10 січня 2016 року, тривалість – 4 місяці.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 2 грудня 2015 року, 17:00.

Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Заявки повинні подаватися англійською та українською мовамиОдин оригінал та три копії заявки українською мовою і лише один оригінал заявки англійською мовою надсилаються в друкованому форматі Проекту USAID «Справедливе правосуддя» на зазначену нижче адресу та повинні містити шифр і назву Грантової програми: «RFA № 27-FAIR-11-2015 – Monitoring Judicial Discipline Decisions».

Проект USAID «Справедливе правосуддя»

вул. Івана Франка, 36

3-й поверх, офіс №3

м. Київ 01030, Україна

Електронна адреса: [email protected].

Заявка в електронному форматі подається на адресу [email protected]. В темі листа слід вказати шифр Грантової програми: «RFA № 27-FAIR-11-2015 – Monitoring Judicial Discipline Decisions»

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про грантову програму на сайті Проекту USAID «Справедливе правосуддя»  в оголошенні про грантову програму та додатках до нього.

Контакти

Коментарі

Олег Пышный   3086 днів тому   #  

є багато матеріалу з судейського безпределу у Донецькій області, Костянтинівського району на сайті www.ekolog000.ltd.ua

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.