bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Залучення фінансових ресурсів для ОГС: добірка грантів
06.03.2017

Ресурсний центр ГУРТ підготував традиційну добірку можливостей для фінансової підтримки організацій громадянського суспільства. Звернувшись за однією із запропонованих програм, ви можете отримати солідний фінансовий ресурс.

1. ГО «Центр Соціальна Дія» та ГО «Інсайт» за підтримки Німецького Фонду «Пам’ять, Надія, Майбутнє» запрошують регіональні громадські організації, які підтримують принципи толерантності та недискримінації та працюють задля покращення стану рівності ЛГБТ, до участі в конкурсі мінігрантів з підтримки толерантності в Дніпрі та Запоріжжі. Дедлайн - 10 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою» в рамках проекту «Просування реформ в регіони» оголошує конкурс грантів  «Радіо за проєвропейські зміни в Україні». Максимальний розмір гранту – 375 000 гривень. Дедлайн - 13 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Іще одна можливість у рамках цього ж проекту - спеціалізований конкурс грантів  «Контроль громадськості за виконанням угоди про асоціацію». Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень (оптимальний бюджет проекту 300 000 – 500 000 гривень). Максимальна тривалість проектів – 1 рік. Дедлайн - 30 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» оголошує конкурс на розробку Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва (МСП). Дедлайн - 15 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Соціальний бізнеc-простір IDP Business Space приймає заявки на отримання гранту. Подати заявку і взяти участь у відборі можуть ВПО, а також стартапери та підприємці Харкова. Дедлайн - 15 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST) оголосив конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства. Сума звичайного гранту складає $24999. Грант на багатоаспектний проект може бути більшим. Дедлайн - 17 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Фонд GMF (USA) оголосив черговий раунд збору заявок від українських організацій. Умови та пріорітети конкурсу «Збереження демократії»: протидія антизахідній пропаганді; розвінчання неправдивої інформації і просування інформаційної грамотності; просування позитивних процесів управління; підйом фундаментальних людських цінностей. Дедлайн - 17 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Програма USAID «Нове правосуддя» оголошує конкурс для українських НУО зі здійснення громадського моніторингу та адвокації діяльності урядових установ, органів судової влади, центрів правової допомоги заради покращення захисту прав людини судами. Дедлайн - 22 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Також програма USAID «Нове правосуддя» оголошує про початок прийому концепцій реалізації грантових проектів, які  спрямовані на посилення ролі громадянського суспільства у процесі реформування судової системи. Дедлайн - 28 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

9. Українська Гельсінська спілка з прав людини та Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини» запрошують випускників Програми взяти участь у конкурсі на отримання фінансування для проведення локальних освітніх заходів. Дедлайн - 24 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

13. Організація «International Alert» надає підтримку громадським ініціативам, що мають на меті сприяння побудові миру з урахуванням місцевих потреб громад, у яких наслідки тривалого конфлікту призвели до напруженості у відносинах між різними групами. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

14. Фахівці у галузі законодавчої влади мають змогу взяти участь у Professional Fellows Program (PFP), програмі стажування молодих працівників законодавчої влади, спонсором якої є Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Дедлайн - 7 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

15. БФ «Карітас України» анонсує нову хвилю проекту «Гранти для роботодавців. Створення робочих місць для ВПО». За сприяння CRS реалізується проект з надання грантів для роботодавців у розмірі 30 000 гривень на створення робочого місця. Дедлайн - 30 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

16. Європейський фонд підтримки демократії (The European Endowment for Democracy, EED) надає підтримку організаціям, неформальним платформам та окремим активістам, діяльність яких спрямована на розвиток і зміцнення демократичного громадянського суспільства. Тривалість проектів та суми грантів визначаються індивідуально.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.