bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга хвиля програми Акселерації Проекту UNIDO/GEF GCIP Ukraine
11.02.2020

Стартував прийом заявок на участь у другій хвилі програми Акселерації Проекту UNIDO/GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні». Дедлайн - 10 березня 2020 року.

Вже вдруге запрошуємо українських підприємців та винахідників подавати заявки на участь у конкурсі інноваційних екологічно дружніх стартапів. Цей конкурс проводиться в рамках Проекту UNIDO/GEF “Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні”, а його фіналісти мають можливість отримати від від 5000 до 50 000 $ для розвитку стартап-проекту, навчання в Бізнес академії проекту, менторинг від провідних міжнародних та національних експертів, підтримку у пошуку партнерів та фінансових ресурсів для реалізації ідей.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету на сайті проекту у розділі “Аплікаційна анкета“.

Дедлайн – 10 березня 2020 року.

Про конкурс та програму Акселерації

Програма Акселерації Проекту UNIDO/GEF  – конкурсна програма нових ідей, покликаних надати імпульс для розвитку українським інноваційним екологічно-дружнім проектам. Над розвитком ідей та стартап-проектів працюватимуть фахівці UNIDO та провідні міжнародні експерти (спільно з представниками влади, бізнесу та громадянського суспільства).

Мета програми Акселерації  – допомогти стартапам в сфері чистих технологій пройти шлях від ідеї до успішного та робочого cleantech-бізнесу.

У конкурсі можуть брати участь малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники. Подані стартап-проекти мають бути спрямованими на запровадження «чистих» технологій та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище. Інноваційна розробка може представляти собою продукт, технологію, методологічний підхід, програмне забезпечення, дизайн проект (промисловий дизайн). Стартап-проекти не мають бути проектами з реконструкції або реструктуризації існуючих підприємств.

Етапи Програми: попередній відбір заявок > оголошення півфіналістів конкурсу > 3 модулі навчання в Бізнес академії проекту та програма менторингу від провідних міжнародних та національних експертів> фінальні пітчі, які визначать Національного переможця та фіналістів в інших номінаціях > Глобальний Форум у Відні > пошук та залучення фінансування.

Маєте проект у сфері чистих технологій? Подавайтеся!

Детальніше про програму та умови участі на сайті проекту UNIDO/GEF GCIP Ukraine- https://gcipukraine.com/

Контакти

  • e-mail: [email protected] - Тетяна Мазаєва
  • Національний експерт з комунікацій

Коментарі

Марія Москаленко   1527 днів тому   #  

Треба подаватись!

  •   Пiдписатися на новi
Рябчико Алексей   1522 дні тому   #  

0731145238 хотимв г. Светлодарск сделать роликом есть инфраструктура есть тренир и главное много заинтересованных детей если можите помочь позваните на сайте впервые пока не разобрались

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.