bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення навчальних заходів
22.10.2020

Комунальна установа “Агенція розвитку Мелітополя” в рамках реалізації проєкту “Сервіс промоції для крафтового мікро та малого бізнесу в Мелітопольському регіоні” за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запрошує підрядників, які займаються організацією та проведенням навчальних заходів надати власні пропозиції. 

 

Предмет закупівлі: Організація і проведення 3-х навчальних тренінгів для представників мікро- та малого бізнесу напрямку “Крафтова продукція” за напрямками “Інтернет технології промоції та просування продукції”:

1. Позиціювання та брендинг крафтової продукції.

2. Інтернет маркетинг та електронна комерція крафтової продукції.

3. Кооперація як шлях розвитку мікро та малого бізнесу.

Пропозиції подаються у паперовому та електронному вигляді:

1. Друкований запечатаний варіант має бути доставлений за адресою: 72312, м. Мелітополь, вул. Михайла Грушевського, 5 з приміткою “Агенції розвитку Мелітополя - терміново” або для відправки Новою поштою: м. Мелітополь, відділення №6, отримувач Мостовий Олександр, тел 0966408259. 

У зовнішньому конверті з пропозицією необхідно вказати:

- Назва предмета закупівлі (проведення навчальних заходів)
- повне ім’я (прізвище, ім’я, по батькові) Учасника, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, контактні телефони;
- маркування: «Не відкривати до 15:00 30.10.2020».

Електронні версії цих документів мають бути направлені на скриньки [email protected][email protected] та [email protected] із темою листа «Угода– RPP/2020/08/204/BSP відкритий тендер_ Назва учасника».
 

Пропозиції повинні бути отримані не пізніше 15 годин 30 жовтня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Пропозиції у відповідь на це Оголошення мають зазначатись із фіксованою ціною за системою «все включено». Ціни повинні зазначатися в гривнях. Ціни повинні включати всі витрати. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не меньше 30 (тридцяти) календарних днів після граничного строку пропозиції. Учасники надають розцінки на офіційному бланку, у разі якщо це не можливо, учасники тендеру можуть заповнити таблицю з доданих файлів.

Податки та ПДВ: Угода, згідно з якою фінансується ця закупівля, не дозволяє фінансувати будь-які податки, ПДВ, тарифи. Жодні такі податки, ПДВ, тарифи не сплачуються згідно з договорами, що є результатами цього Оголошення про тендер. Відтак, оплачуватиметься вартість без ПДВ.

Оплата: Оплата послуг здійснюється протягом 14 календарних днів після фактичного виконання послуг, в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця на підставі рахунку та Акту наданих послуг.

 

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: 0966408259, Олександр Мостовий.

Перелік документів, технічні вимоги та проект договору можна завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1ZNTJlS5vGpcvCjslbl9a9qBP_nP69Tbu?usp=sharing

Коментарі

Богдан Мазницький   1270 днів тому   #  

1. Висилати пропозицію в двох конвертах, щоб електронну форму вислати на імейл.
2. Не менше 20 проведених тренінгів за вказаними темами. 3
3. Не сплачують ПДВ, при тому ціну вказувати з ПДВ.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.