bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді»
04.01.2021

 
Хочеш будувати нові можливості для молоді своєї громади, міста або селища?
 
Маєш бажання створити сучасний, інклюзивний, стійкий молодіжний простір інновацій, ідей та рішень?
 
Розділяєш наші цінності, такі як рівність, громадянська активність, соціальна згуртованість, плюралізм та різноманіття і хочеш використовувати ці принципи на практиці?
 
В рамках 5-річної програми “Мріємо та діємо” запускаємо проєкт “МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді”. Його мета полягає у посиленні спроможності молодіжних просторів у громадах надавати якісні послуги для молоді та розбудовувати сприятливе середовище для розвитку громадського активізму, підвищення соціальної згуртованості, просування толерантності та інклюзивності у громадах.
 
Пропонуємо долучитися до проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді» та покращити роботу молодіжного простору, а якщо такого немає, то створити новий. 
 
До конкурсу запрошуютсья ініціативні групи з Київської (окрім міста Києва), Івано-Франківської, Рівненської, Херсонської, Одеської та Харківської областей! До ініціативної групи можуть входити представники органів місцевої влади, громадських та благодійних організацій та будь-які інші представники громади, незалежно від посади та роду діяльності. 
 
 
В рамках оголошеного конкурсу буде відібрано 12 молодіжних просторів (попередньо дві ініціативні групи з однієї області), що візьмуть участь у програмі «Мріємо та діємо» в період орієнтовно з березня 2021 року до вересня 2023 року.
Участь у проєкті складатиметься з 2 етапів:
  1. Запуску молодіжного простору під час волонтерського табору “Будуємо Україну Разом”: візити в громади з метою оцінки приміщення простору, організація дизайн-сесій з молоддю, навчання команд молодіжних просторів, проведення БУР-табору, облаштування приміщення у разі необхідності;
  2. Діяльності молодіжного простору: розробка плану діяльності, стратегії розвитку та досягнення стійкості молодіжного простору. Відібрані команди пройдуть навчання з управління молодіжними просторами та отримають грант на реалізацію запланованої діяльності.
Більше про проєкт та як взяти участь за посиланням: МолодьТут: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді -
 
Проєкт «МолодьТуТ: cтвори простір молодіжних перспектив у своїй громаді» виконується
Мріємо та діємо у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом. 

Коментарі

Ігор Савчин   1192 дні тому   #  

Якщо мені вже 35, чи можу я взяти участь у цій програмі?

  •   Пiдписатися на новi
Анастасія Драчук   1192 дні тому   #  

Участь у програмі можуть взяти команди, що складаються з 3+ учасників. Важливо, щоб двоє з них були від 18 до 35 років. Решта команди може не входити у цю вікову групу.

  •   Пiдписатися на новi
Марія Анісенко    1192 дні тому   #  

Доброго дня, у листі підтримки ініціативного простору зверху у шапці написано "Директорці громади ...." кому писати ???? Поясніть як потрібно правильно писати шапку листа. Дякую

  •   Пiдписатися на новi
Анастасія Драчук   1192 дні тому   #  

Шапку листа оформляєте відповідно до назви установи, яка підтримує вашу ініціативу. Найкращий варіант - запитати в представників цієї організації. Для нас це не принципово.

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Горова   1175 днів тому   #  

Доброго дня! Цікавить такий проєкт на Дніпропетровщині. Чи буде?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.