bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МОМ оголошує конкурс серед НУО/постачальників послуг на проведення опитування ветеранів
11.02.2021

Міжнародна організація з міграції, Представництво в Україні (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) / постачальників послуг до висловлення своєї зацікавленості у проведенні опитування ветеранів на національному рівні, запланованого в межах проєкту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей» за фінансування Європейського Союзу. Основною метою дослідження є збір та аналіз інформації щодо комплексного соціально-економічного профілю ветеранів, які проживають у 24 областях України та м. Києві, їх потреб і проблем, включаючи вплив кризи COVID-19 на можливості працевлаштування та добробуту, потреби у галузі психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (MHPSS), доступу до послуг і пільг, а також можливостей робити внесок у розбудову соціально-економічного добробуту своїх громад тощо.

МOM запрошує НУО/ Постачальників послуг подавати проектні пропозиції та бюджети до них для впровадження вищевказаної діяльності.

Проект буде втілено за наявності необхідного фінансування.

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про мету, завдання та строки реалізації проекту. Бюджет пропозиції має подаватися у гривні без ПДВ. Пропозиції з ПДВ будуть відхилені.

До участі у тендері допускаються Компанії, які є не платниками ПДВ та Неприбуткові організації (НУО (Неурядові/Громадські організації), БО (Благодійні організації)). Разом з електронною версією тендерної пропозиції Компанії, зацікавлені в участі у тендері надають відповідні документи, що підтверджують статус платника єдиного податку.

НУО / Постачальники послуг повинні чітко окреслити процес збору даних на випадок, якщо карантинні заходи уряду України залишатимуться чинними протягом періоду дії контракту, а також забезпечити виконання цих рекомендацій та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Партнер-виконавець обиратиметься відповідно до процедур відбору за принципами якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

  1. Запрошення до участі;
  2. Інструкція для партнерів-виконавців;
  3. Додаток 1 – Технічне завдання;
  4. Додаток 2 –  Інформаційний листок  учасника та Кодекс поведінки постачальника;
  5. Додаток 3 – Шаблон Угоди про реалізацію проекту (для НУО)/ Шаблон Договору про надання послуг (для Постачальників послуг);
  6. Додаток 4 – Форми проектної пропозиції;
  7. Додаток 5 – Бюджет – стандартна форма;
  8. Додаток 6 – Інструкція щодо проведення закупівель для виконавчих партнерів МОМ;
  9. Додаток 7 – Декларація про тендерне забезпечення.

Проектна пропозиція та бюджет учаcника тендеру (скановані копії з підписом та печаткою), повинні бути надіслані на електронну адресу: [email protected]  до 11:00, 23 лютого 2021 рокy, що вважається кінцевою датою подання пропозицій.

В темі листа необхідно зазначити:

UA1-2021-1734– [найменування учасника (без дужок)] – Електронна пропозиція

Звертаємо Вашу увагу, що загальний розмір файлів у вкладенні повідомлення не повинен перевищувати 5 Мб. В протилежному випадку постачальники повинні розмістити електронні версії документів на відкритому сервісі файлового обміну, що не вимагає реєстрації (Dropbox, OneDrive тощо), та надіслати на електронну адресу посилання для завантаження папки з файлами.

Разом з електронною версією пропозиції (проєктної та бюджетної) НУО/Постачальники послуг, зацікавлені в участі у тендері надають підтверджуючу інформацію та скановані копіїї завірених супроводжуючих документів документів. 

МОМ залишає за собою право відхиляти будь-які, або усі пропозиції, надані пізніше вказаного кінцевого терміну, не прийматимуться до розгляду.

Оплата виконаних послуг здійснюватиметься банківським переказом в українських гривнях.

Будь які питання та запити довідкової інформації стосовно тендеру необхідно надсилати на електронну адресу: [email protected]

В темі листа необхідно вказати:

UA1-2021-1734 – Запит роз’яснень, до уваги Саханди Світлани.

МОМ надасть відповіді на отримані запити письмово, засобами електронної пошти. У разі необхідності внесення суттєвих змін або роз’яснень, викликаних запитом, письмові копії відповіді МОМ (включаючи роз’яснення запиту, але без зазначення джерела запиту) будуть опубліковані у відповідному розділі на сайті МОМ в Україні для всіх потенційних постачальників послуг  (http://www.iom.org.ua/en/tenders/current-tenders).

Процес відбору партнерів-виконавців проекту буде проводитися у період, визначений після підтвердження фінансування, та може включати особисту зустріч з персоналом організації у представництві МОМ.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору, та відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед учасниками відбору та партнерами-виконавцями.

Представництво МОМ в Україні

Контакти

  • http://ukraine.iom.int/ua/node/3386

Коментарі

Поліектова Ірина   1166 днів тому   #  

фаил не открывается, можете прикрепить файлы в другом виде

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.